Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uuden ajan ratkaisuja LVIS-toimialalle

BloggausTalotekniikka-alan toimijat ovat osanneet hyödyntää IT-ratkaisuja toimintansa tukena jo vuosia, ellei vuosikymmeniä. Digitalisaation myötä tekniset mahdollisuudet ovat lisääntyneet valtavasti ja modernia teknologiaa hyödyntäen voidaan järjestelmistä hyötyä yhä enemmän ja nopeammin. Me Aitiolla emme tyydy vain haaveilemaan, vaan viemme uusien teknologioiden hyödyt käytäntöön asti. Hillavan avulla LVIS-toimialalla voidaan käyttää huomisen ratkaisuja jo tänään.

LVISNet-tukuista haetut tarvikkeet reaaliaikaisesti mobiiliin

Hillavaan saadaan tuotua LVISNet-tukuista ostetut tarvikkeet oikealle tehtävälle reaaliaikaisesti. Asentaja näkee tarvikkeet heti noudon jälkeen omassa Hillava-mobiilissaan ja voi jo työtä suorittaessaan päivittää toteutuneet määrä laskutusta varten. Kun asentaja sitten kuittaa työn valmiiksi, ovat kaikki tarvittavat tiedot laskutusta varten heti käytettävissä. Laskutussykli nopeutuu ja työn kustannuksia on helppo seurata.

Hillava on kehityksen kärjessä hyödyntämässä LVISNetin tarjoamia moderneja ja reaaliaikaisia sanomanvälityspalveluita. Taina Liimatainen Opuscapitalta toteaa, että nyt tapahtuu hienoja asioita:

“On ilahduttavaa, että saimme alalle uuden skaalautuvan toimialaohjelman. Ohjelmistotoimittaja pystyy reagoimaan ketterästi teknisiin uudistuksiin ja niiden käyttöönottoihin ja näin ollen tehostamaan paremmin asiakkaiden liiketoimintaa. Hillavan ratkaisu helpottaa oleellisesti urakoitsijoiden keikkojen hallintaa. Kun tukuista ostetut tarvikerivit saadaan LVISNetin kautta reaaliaikaisesti asentajan mobiilin, laskutusvarmuus ja -nopeus kasvaa ja positiivinen kassavirta vahvistuu.”

Vastaavaa ominaisuutta voidaan muidenkin ostojen osalta hyödyntää ottamalla käyttöön ostolaskujen tuonti Hillavaan suoraan taloushallinnon ostoreskontrasta (esimerkiksi Talenom Onlinesta).

Automaattisesti päivittyvät LVISNet-hinnastot

Jotta asiakkaille myytävät tuotteet pystytään hinnoittelemaan oikein, on tukkureiden hinnastot oltava luotettavasti ajan tasalla. Hillava päivittää hinnastot automaattisesti ja Aitio huolehtii puolestasi sekä tekniset asiat että muun yhteydenpidon LVISNetin kanssa.

Ajetut kilometrit tehtävälle automaattisesti

Erityisesti silloin, kun kilometrit laskutetaan asiakkaalta toteutuneen mukaisesti, voi kilometrien raportointiin ja käsittelyyn kulua sekä aikaa että hermoja. Hillavan ajoneuvoseuranta tuo tähän helpotusta ja sen avulla vältät kilometrien manuaalisen näpyttelyn kokonaan. Kun asentaja suorittaa tehtävää ja ajoneuvo liikkuu yhtäaikaa, tallentuvat kilometrit automaattisesti erillisen GPS-mokkulan avulla asentajan suorittamalle tehtävälle. Ajetut kilometrit löytyvät selkeästi tehtävän takaa ja ovat laskutettavissa asiakkaalta, muiden laskutettavien rivien ohella, heti työn valmistuttua. Kaikki ajetut kilometrit kertyvät raportointia ja jälkikäsittelyä varten Hillavaan.

Minkä tahansa järjestelmän mobiilikäytön kulmakiviä ovat helppokäyttöisyyden lisäksi manuaalisen naputtelun minimointi ja tietojen liikkumisen automatisointi. Hillavassa näistä pidetään kiinni ja tullaan jatkossakin tarjoamaan moderneja ratkaisuja talotekniikka-alan toimijoiden hyödyksi. Liity sinäkin kasvavaan Hillava-käyttäjien joukkoon!

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Pinterest
Hillava Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Hillava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Mobiili ERP
toiminnanohjausjärjestelmä
liikkuvatyö
asennusorganisaatio

Siirry yrityksen profiiliin Hillava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hillava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Hillava - Muita referenssejä

Hillava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia