Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uran aloittaminen koronakriisin keskellä

BloggausMillaista on ottaa uran ensiaskeleet, kun heti ensimmäisinä päivinä työtehtäviin perehtyminen muuttuukin toimiston sulkemiseksi ja sisäisen kriisiviestinnän suunnitteluksi?

Kun Jennifer Sonprasit aloitti Sinisellä Meteoriitilla kaksi kuukautta sitten, koronakriisi oli vasta aluillaan. Kun Suomen hallitus linjasi varotoimenpiteitä maaliskuun puolivälissä, myös SiMe halusi kantaa kortensa kekoon kehottamalla työntekijöitään hoitamaan tehtävänsä ensisijaisesti kotoa käsin. Niinpä ensimmäisen viikon jälkeen Jenniferkin siirtyi kotona työskentelyyn, eikä tarvetta toimistolle ole ollut sittemmin.

Jenniferin työtehtäviin kuuluu mm. uusien työntekijöiden onboardauksen läpivienti, sisäinen viestintä, toimiston arkeen liittyvät juoksevat asiat, matkavaraukset, sisäisten tapahtumien järjestäminen ja koordinointi, intranetin päivittäminen sekä erilaisten HR-prosessien kehittäminen yhdessä muun HR-tiimin kanssa.

Millaiseksi uuden HR-koordinaattorin työskentely on muotoutunut kotitoimistossa ja miten sosialisoituminen ja työkavereihin tutustuminen on onnistunut eristyksissä?

Lue koko juttu

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia