Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipohjaiset raportointiratkaisut tukevat globaalia liiketoimintaa

ReferenssiUponor kehittää veteen liittyviä ratkaisuja. Tuotteet ja palvelut turvalliseen vedenjakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan mahdollistavat kestävämmän elinympäristön. Uponorin palveluksessa on noin 3 700 ammattilaista 26 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2020 Uponorin liikevaihto oli noin 1,1 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

Vuosia kestäneen yhteistyön taustalla vankka tekninen osaaminen ja liiketoiminnan tuntemus

Invenco on ollut kehittämässä ja tukemassa kumppaneiden kanssa usean vuoden ajan Uponorin globaalia toiminnanohjaus-, tietovarasto- ja raportointiympäristöä, joka pohjautuu laajasti Oraclen tuoteperheeseen. Ratkaisuissa hyödynnetään mm. Oraclen ERP-, Business Intelligence-, Analytics Cloud- ja Exadata-järjestelmiä sekä Informatican ETL-työkaluja.

Ratkaisut ovat käytössä Uponorin liiketoiminnoissa eri mantereilla ja sisältävät muun muassa myynnin, toimitusketjun ja talouden monipuolista raportointia.

Yhteistyö on jatkunut jo vuosia, ja Invencon (nyk. osa Innofactoria) osaajat ja kumppanit toimivat tiiviisti yhteistyössä sekä Uponorin liiketoiminnan että tietohallinnon kanssa.

"Olen todella tyytyväinen Invencon tarjoamaan osaamiseen vuosien saatossa. Kun olemme siirtymässä ja suurelta osin jo siirtyneet pilvipohjaisiin ratkaisuihin, pystyy Invenco kumppaneineen tarjoamaan skaalautuvasti osaamista myös uusille alustoille. Invencon osaajilta löytyy vankka tekninen tietotaito sopivasti yhdistettynä liiketoiminnan tuntemiseen. Kun vielä osaajien asenne on kohdallaan, niin voin suositella lämpimästi", toteaa yhteistyöstä Juha Rättäri, globaalin Application Delivery -organisaation johtaja.

**

Invenco on nykyisin osa Innofactoria

Innofactor Oyj osti yksityisesti omistetun, dataratkaisuihin erikoistuneen Invenco Oy:n koko osakekannan 30.6.2022. Invenco Oy:n nimi muutettiin 1.7.2022 alkaen Innofactor Invenco Oy:ksi, jonka palveluksessa Invencon työntekijät jatkavat työskentelyään. Asiantuntijoiden roolit ja tehtävät pysyivät ennallaan kaupan yhteydessä.

Lue yritysostosta tarkemmin pörssitiedotteestamme.

Suosittelija:

Olen todella tyytyväinen Invencon tarjoamaan osaamiseen vuosien saatossa. Kun olemme siirtymässä ja suurelta osin jo siirtyneet pilvipohjaisiin ratkaisuihin, pystyy Invenco kumppaneineen tarjoamaan skaalautuvasti osaamista myös uusille alustoille. Invencon osaajilta löytyy vankka tekninen tietotaito sopivasti yhdistettynä liiketoiminnan tuntemiseen. Lisäksi, kun osaajien asenne on kohdallaan niin voin suositella lämpimästi.

Juha Rättäri, Director, Global Application Delivery, Uponor

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Uponor Group
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

raportointi ja analytiikka
tietovarasto
Toiminnanohjaus
Cloud-ERP

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia