Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Unikie käyttää Trinerian palveluita täydentääkseen oman talon resursseja aina tarpeen mukaan

Referenssi

Unikie Oy on suomalainen ohjelmistokehitystalo, joka kehittää vaativia ohjelmistoratkaisuja mm. autoteollisuuden, tietoliikenteen ja konepajateollisuuden tarpeisiin. Unikien tavoitteena on nousta kansainvälisten markkinoiden kärkeen keinonäköön liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen kehityksessä sekä tarjota yhä parempia ratkaisuja itseohjautuvien ajoneuvojen kehitykseen.Yhteistyö kahden ohjelmistotalon välillä lähti liikkeelle, kun Unikien oman talon ohjelmisto-osaamisen rinnalle tarvittiin projektikohtaisesti ajoittain lisäkäsiä. Yhteistyön aikana kasvanut luottamus toi Trinerian lopulta vakio-osaksi Unikien toimintaa.

“Olemme käyttäneet Trinerian palveluita täydentääksemme oman talomme resursseja aina tarpeen mukaan. Yhteistyön aikana välillemme kasvanut luottamus on tuonut Trinerian vakio-osaksi toimintaamme, ja hyödynnämme Trinerian osaamista projektien kaikissa vaiheissa aina määrittelystä koodaamiseen sekä käyttöönotosta ylläpitoon.”

Yhteistyön kannalta avainasemassa ovat olleet Trinerian korkea laatu ja tekemisen meininki. Pienen ohjelmistotalon monipuolisuus ja huippuosaaminen on yllättänyt positiivisesti kerta toisensa jälkeen.

“Trinerian laatuun voi aina luottaa. Yhteistyön aikana on tullut usein vastaan hetkiä, jolloin yllättyy kerta toisensa jälkeen positiivisesti siitä, kuinka laajan mittakaavan osaamista pienestä ohjelmistotalosta löytyy. Henkilömäärään nähden Trineriassa on taitoa toteuttaa erittäin monipuolisesti ohjelmistoprojekteja eri alustoilla ja tekniikoilla. Trineriaa voisikin luonnehtia ohjelmistokehityksen luottopelaajaksi, joka ei petä.”

Tuomas Anttila, Unikie Oy

Suosittelija:

Henkilömäärään nähden Trineriassa on taitoa toteuttaa erittäin monipuolisesti ohjelmistoprojekteja eri alustoilla ja tekniikoilla. Trineriaa voisikin luonnehtia ohjelmistokehityksen luottopelaajaksi, joka ei petä

Tuomas Anttila

Pinterest
Referenssin infoboxi
Trineria Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Unikie Oy
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Trineria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Teknologia

React
Java
Javascript
Scala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

GO

Siirry yrityksen profiiliin Trineria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trineria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Trineria - Muita referenssejä

Trineria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia