Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Unico Finland Oy

Referenssi

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa yrittäjäveljeksille paikasta riippumattoman työn


Seinäjokelaiset Pasi ja Petri Saarinen pyörittävät yli 115 henkilöä työllistävää Unico Finland Oy:tä, joka valmistaa sohvia ja joustinvuoteita. Saaristen suvussa on valmistettu patjoja jo 1950-luvulta alkaen.

“Meillä on sänky- ja runkotehdas, vaahtomuovin leikkaamo sekä ompelimo Kauhavalla ja sohvatehdas Lapualla. Pohjanmaalla paikasta toiseen siirtymisen lisäksi meille kertyy hyvin paljon matkapäiviä Euroopassa ja se oli yksi syy taloushallinnon ulkoistamiseen vuonna 2010”, toimitusjohtaja Pasi Saarinen kertoo.

“Vaikka matkustammekin paljon, haluamme olla ajantasaisen tiedon ääressä ihan joka päivä. Accountorin hyvä palvelu ja sähköiset järjestelmät ovat ikään kuin vapauttaneet meidät “sijainnin kahleista” – jos näin voi sanoa. Voimme hoitaa ulkomailla vaikkapa messuviikolla asioita samalla tavalla kuten tehtaamme toimistolla.”

Palveluvalikoimalta vaadittiin laajuutta, palveluntarjoajalta hartioita


Kumppanivalinnassa Unico kartoitti usean tarjoajan palveluita. Painavimmaksi perusteeksi nousi Saarisen mukaan Accountorin erittäin laaja palveluvalikoima.

“Lisäksi mieleen on jäänyt positiivinen tunne siitä, että tiesimme Accountorilla olevan leveät hartiat: asiat eivät jäisi hoitamatta esimerkiksi kesälomien takia. Näistä kummastakin valintakriteeristä olemme sittemmin saaneet positiivisia kokemuksia yhteistyövuosien aikana.”

Saarisen yrittäjäveljekset ovat olleet hyvin tyytyväisiä kirjanpitopalveluun ja sähköiseen ostolaskujen kierrätysjärjestelmään. Tikon-järjestelmän käyttöönottovuoden 2010 jälkeen Unico Finland Oy:ssä on vaihdettu käytännössä kaikki järjestelmät toiminnanohjausjärjestelmästä raportointiin, budjetointiin ja ennustamiseen. Laskutuksen ja palkkahallinnon yritys hoitaa paikallisesti itse, kaikki muu on ulkoistettu Accountorille.

“Nimetty kirjanpitäjämme Seinäjoella on pysynyt koko ajan samana – se on tuonut pysyvyyttä, jonka näen hyvin tärkeänä. Kuukaudesta ja vuodesta toiseen luottamus on syventynyt. Olemme tyytyväisiä ihan jokaisella tasolla. Tähän yhteistyöhön voimme luottaa.”

Accuna esittää talousluvut sekä numeerisesti että graafisesti


Vuoden 2018 alussa yritys otti käyttöön Accountor Budjetointi -palvelun, joka mahdollistaa avainlukujen tarkastelun esimerkiksi osastoittain, vastuualueittain ja kustannuspaikoittain. Budjetointityökalu Accuna tarjoaa ajantasaisen tiedon yrityksen eri tunnusluvuista.

“Kun laaditun budjetin kylkeen tuodaan toteutuneet luvut, saadaan aikaan valtava määrä tarkkaa informaatiota. Accunan raportit ovat selkeitä sekä budjetoidun ja toteutuneiden lukujen vertailu on helppoa.

“Isoa informaatiomäärää pystyy pilkkomaan ja tutkimaan erilaisissa raporttinäkymissä, jotka ovat sekä numeerisia että graafisia. Mielestäni nykyään on lähestulkoon ehdotonta, että numeerista esitystapaa tukee myös grafiikka”, Saarinen summaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor logo

Tiedot

Tilaaja: Unico Finland Oy
Ajankohta: 2010 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Accountor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Budjetointi
aikaraportointi
Budjetointi ja ennustaminen
Sähköinen taloushallinto
kirjanpitopalvelut
kirjanpidon ulkoistus
Taloushallinnon ulkoistus
sähköinen ostolaskujen kierrätys

Siirry yrityksen profiiliin Accountor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Accountor - Muita referenssejä

Accountor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia