Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uimaliitto ja Coredo Oy strategiseen yhteistyöhön

BloggausUimahypyn moninkertaisen arvokisamitalistin Joona Puhakan perustama Coredo Oy ja Uimaliitto aloittavat yhteistyön. Coredo Oy tuottaa ohjelmistokehitystä ja IT-järjestelmien ylläpitoa keskisuurille yrityksille tukemaan niiden kasvua.

Yhteistyön keskiössä on liikkumista ja kansanterveyttä edistävän Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjan sähköistäminen.

– Uimaliitolle on erittäin merkityksellistä, että pääsemme tekemään yhteistyötä entisen huippu-urheilijan Joona Puhakan kanssa, joka on upean uimahyppyuransa jälkeen luonut uuden vaikuttavan uran. Coredon tekemisestä huokuu ammattitaito sekä intohimo, ja on hienoa päästä luomaan heidän kanssaan uutta meille strategisesti tärkeässä asiassa eli kansanterveyttä edistävässä Ui Elämäsi Kuntoon -konseptissa, Uimaliiton toiminnanjohtaja Sanna Airaksinen kertoo.

– Ui Elämäsi Kuntoon kannustaa tulevaisuudessa entistäkin vahvemmin jatkuvaan liikkumiseen ja kampanjalle rakennettava applikaatio tulee olemaan viestintäväylä uintiurheilun harrastajien suuntaan ja markkinointiväylä yrityskumppaneillemme, Airaksinen suunnittelee.

Joona Puhakka voitti uimahyppyurallaan seitsemän arvokilpailumitalia ja lopetti uransa vuonna 2008 Pekingin olympialaisiin. Urheilu-uran aikana hän suoritti yliopistotutkinnon kauppatieteistä Arizonan Osavaltion Yliopistossa ja on sen siivittämänä tehnyt menestyksekästä työelämän uraa IT-alalla. Ennen Coredon perustamista Joona toimi maailman johtavan konsulttialan yrityksen Accenturen palveluksessa.

Coredo Oy on erikoistunut auttamaan keskisuuria yhtiöitä ja organisaatioita digitalisaatiopalveluiden innovoimisessa, kehittämisessä sekä ylläpidossa. Coredon palvelut ovat yhdistelmä strategiakonsultaatiota ja ohjelmistokehitystä.

– On aivan älyttömän siistiä päästä jatkamaan Uimaliiton kanssa yhteistä elämää myös nykyisen ammattini puitteissa. Vuodesta 2009 lähtien olen erikoistunut digitaalisten palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen ja on hienoa, että Uimaliitto on valinnut yhtiömme strategiseksi kumppanikseen digitaalisuuden kehittämisessä. Kuten urheilussa, niin myös työelämässä, tässä yhteistyössä tähdätään korkealle ja kovaa, ja ensimmäisenä tuotoksena kehitämme yhdessä Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjan digitaalisuutta. Pideämmällä aikavälillä tulemme digitalisoimaan ja automatisoimaan Uimaliiton työtapoja tarjoten jäsenille entistä parempaa palvelua, Puhakka kertoo.

Pinterest
Coredo Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Coredo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

React
React Native

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Coredo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Coredo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Coredo - Muita referenssejä

Coredo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia