Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uhana valitsi monipuolisen ja ketterän Odoo ERP:n liiketoimintansa taustalle

Referenssi

Odoon avulla tehokkuutta verkkokaupan ja ERP-järjestelmän välille

Uhana Design Oy on vuonna 2012 perustettu vaatealan yritys, jonka päätoimisto ja kivijalkamyymälä sijaitsevat Tampereella. Lisäksi yrityksellä on myymälä Helsingissä, verkkokauppa ja oma vaatevuokraamo nimeltä Uhana Dreams. Uhana panostaa laadukkaisiin, hyvin istuviin ja vastuullisiin naisten vaatteisiin.

Uhana päätyi vaihtamaan ERP-järjestelmää, sillä heidän aiemmat järjestelmänsä olivat tulleet kapasiteettinsa päähän. “Meillä alkoi olla haasteita sen suhteen, että verkkokauppa ja sen hetkinen toiminnanohjausjärjestelmä ei pystynyt vastaamaan meidän tarpeisiin enää sillä tavalla kuin olisimme toivoneet. Tarvitsimme tehokkaamman, muokattavamman ja ketterämmän järjestelmän verkkokaupan taustalle.”, Uhanan myyntijohtaja Anna Rintamäki kuvailee projektin taustoja.

Uhanan aiemmassa järjestelmässä isoin haaste oli saldojen siirtyminen järjestelmästä toiseen, joka ei ollut reaaliaikaista. Uhana huomasi tarvitsevansa nopeamman integraation ERPin ja verkkokaupan välille. Sen lisäksi vanha järjestelmä ei palvellut Uhanan tarkoituksia niin monipuolisesti kuin mitä yritys oli huomannut tarvitsevansa. Uhana tekee paljon alihankintaa, ja kaivattiin järjestelmää, joka toimisi myös sen ohjaamisen tukena ja tarjoaisi entistä monipuolisemmat myynnin toiminnot. 

Odoo mahdollistaa aiempaa isommat verkkokauppakampanjat

Uhanalle konkreettisin hyöty Odoosta on ollut sen tehokas verkkokauppaintegraatio. Lähes reaaliaikainen integraatio ERPin ja verkkokaupan välillä on mahdollistanut sen, että Uhanan verkkokaupassa voidaan järjestää paljon aiempaa isompia kampanjoita. Odoo on antanut Uhanalle paljon työkaluja varastonhallinnan tehostamiseen, ja yrityksessä pystytään helposti seuraamaan miten ja missä tavara liikkuu. Lisäksi Odoon avulla on pystytty tehostamaan B2B-myyntiä ja luomaan joustavia malleja monikanavaiseen myyntiin, johon yrityksessä on haluttu panostaa.

ERPin käyttöönotto oli täysin uudenlainen projekti, mutta hyvällä yhteistyöllä Odoo saatiin sujuvasti käyttöön

Uhanan tiimille ERP-käyttöönotto oli uusi kokemus, jossa pienistä haasteista huolimatta selvittiin kunnialla maaliin. Yhteistyö ja sujuva kommunikaatio on ollut avainasemassa projektin aikana ja selkeät deadlinet ja tiukka loppukiri auttoivat järjestelmän viemisessä tuotantoon. Uhanan ja Avoin.Systemsin yhteistyö jatkuu järjestelmän jatkokehityksen parissa. 

“Me opetellaan jatkuvasti käyttämään järjestelmää itse paremmin ja syvällisemmin, ja kun huomataan siellä kysymyksiä tai uusia tarpeita, niin niihin me sitten yhdessä Avoin.Systemsin kanssa yritetään löytää vastauksia ja ratkaisutapoja”, Anna Rintamäki kuvailee ERP-järjestelmän jatkokehitysprosessia.

Lue lisää ja katso referenssivideo täältä!

Suosittelija:

Odoo ERP-järjestelmässä me ollaan erityisen tyytyväisiä sen joustavuuteen ja siihen, että siellä on pystytty tekemään sellaisia ratkaisuja, jotka on nopeuttanut ja helpottanut meidän työtä monin eri tavoin. Avoin.Systemsin kanssa alusta asti näytti siltä, että päästään tekemään hedelmällistä yhteistyötä ja yhteistyö onkin ollut sujuvaa koko projektin ajan.

Anna Rintamäki, myyntijohtaja Uhana Design Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Avoin.Systems Oy / Web-veistämö logo

Tiedot

Tilaaja: Uhana Design Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Avoin.Systems Oy / Web-veistämö kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
odoo-toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems Oy / Web-veistämö kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems Oy / Web-veistämö - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems Oy / Web-veistämö - Muita referenssejä

Avoin.Systems Oy / Web-veistämö - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia