Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tyytyväiset työntekijät ovat Invencon korkean asiakastyytyväisyyden perusta

Bloggaus

Kysyimme invencolaisilta, miten tyytyväisiä he ovat omaan työhönsä tällä hetkellä. Vastauksen keskiarvo oli 8,6 / 10, mitä itse pidämme erittäin hyvänä lukuna.

Halusimme samalla myös selvittää NPS (Net Promoter Scoren) -luvun avulla, miten invencolaiset suosittelisivat meitä työnantajana. Saimme huikean luvun 76, mikä on erittäin korkea. IT-alan keskiarvo on jossain 40 – 50 paikkeilla. Syitä invencolaisten tyytyväisyyteen on varmasti monia, alla hieman avattuna tarkemmin, millä eri keinoin pidämme huolta siitä, että ihmisillä on hyvä olla.

Meidän konsulteillamme on paljon vapautta ja vastuuta, mikä tarkoittaa sitä, että he tietävät itse parhaiten miten oman työnsä hoitavat. Kukaan ei kyttää tekemistä, vaan tulokset puhuvat puolestaan ja luotamme toisiimme. Toki apua saa aina tarvittaessa, eikä yksin tarvitse jäädä.

Meillä työ joustaa elämän mukana, mikä helpottaa arjen ja työn yhteensovittamista. Käytössämme on joustava työaika sekä etätyömahdollisuus, jota monet hyödyntävätkin aktiivisesti. Jotta työnteko olisi mielekästä, pitää myös työvälineiden olla kunnossa. Käytännössä jokainen saa valita sellaisen puhelimen ja tietokoneen, joka itselle sopii parhaiten sekä lisänäyttöjä ja muita työvälineitä on aina saatavilla tarpeen mukaan. Koska moni tekee etänä töitä, huolehdimme myös siitä, että työntekijöillä on tarvittavat työvälineet käytössä myös kotona. Kun arki ja työ saadaan sopimaan yhteen ja työvälineet ovat kunnossa, on konsulteillamme aikaa keskittyä itse työhön ja asiakkaaseen.

Toinen tärkeä asia, joka myös vaikuttaa positiivisesti työilmapiiriin on avoin ja rehellinen viestintä sekä kommunikaatio. Meillä johto ja hallinto kertoo jatkuvasti ihmisille, mitä meillä tapahtuu sisäisesti – sekä tiimi että koko yrityksen tasolla. Käytännössä järjestämme kerran kuukaudessa aamuinfon, jossa mm. kerromme ajankohtaisista asioista, käymme läpi yrityksen taloudellista tilannetta ja palkitsemme ihmisiä hyvistä onnistumisista. Lisäksi viestimme näistä asioista myös sähköpostitse sekä Slackin avulla. Kaikkia henkilöstöä koskeva info on saatavilla myös meidän sisäisestä intrasta. Slackissä on myös eri kanavia, missä työntekijät voivat keskustella keskenään päivänpolttavista asioista, omista projekteistaan tai muista kiinnostavista aiheista.

Jotta työ olisi mielekästä, pyrimme siihen, että jokaisella on mielenkiintoisia projekteja, joiden parissa työskennellä. Jokainen saa itse myös vaikuttaa siihen, mihin suuntaan omaa osaamistaan haluaa viedä ja tuemme siinä niin hyvin kuin mahdollista. Kannustamme kaikkia kehittymään ja kehittämään itseään, oli se sitten projektien, sertifiointien, itseopiskelun, koulutusten, tapahtumien jne. kautta. Mutta kaikkihan lähtee jokaisesta meistä itsestään myöskin – Narulla ei voi työntää.

Meille on myös tärkeää, että ympärillä on hyvät työkaverit tukemassa arjen haasteissa. Pari kertaa vuodessa järjestämme yrityksen yhteiset tilaisuudet, missä on mahdollista tutustua paremmin työkavereihin, jonka lisäksi tiimeillä on aina silloin tällöin vapaamuotoisempia tapahtumia keskenään tai vaikkapa yhdessä asiakkaiden kanssa. Meillä palkka on myös kilpailukykyinen, sillä hyvästä työstä pitää maksaa arvoisensa korvaus. Ja toki palkan lisänä, meillä on paljon muita hyviä etuja, joilla pidämme huolta ihmisistämme. Panostamalla työntekijöidemme tyytyväisyyteen ja hyvinvointiin, huolehdimme myös siitä, että asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä. Uskomme nimittäin siihen, että tyytyväiset työntekijät luovat myös hyvän asiakaskokemuksen.

”Aina löytyy muuttuvassa maailmassa asioita, joita voi tehdä paremmin seuraavalla kerralla, mutta Invenco on joka tapauksessa paras työpaikka ja työnantaja urallani, mutta minulla onkin vasta vähän päälle 40 vuotta kokemusta työnantajista.” Näin kertoo yksi meidän konsulteistamme, kun kysyimme kommentteja Invencosta työnantajana. Aina voi parantaa ja pitääkin pyrkiä parempaan, mutta lopulta kyse on aika yksinkertaisista ja pienistäkin asioista, joiden pitää olla kunnossa, jotta ihmisillä on hyvä olla.

Mikäli yllämainitut asiat ovat sinullekin tärkeitä ja kaipaat uusia haasteita, ota meihin yhteyttä rekrytointi(a)invenco.fi. Haemme jatkuvasti uusia datan ja analytiikan osaajia joukkoomme Helsinkiin, Kuopioon, Tampereelle ja Ouluun.

Lisätietoa tehtävistä ja arjesta meillä antaa Hanna Enfelt numerosta 044-2916831 tai osoitteesta hanna.enfelt(a)invenco.fi.

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Tietohallinto
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Auditointi
Big Data
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus
Master Data MDM
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia

Azure
Google
IBM
Microsoft
Open source
Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

työtyytyväisyys
rekrytointi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia