Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tyyliä ja käytettävyyttä taloushallinnon helpottamiseksi

ReferenssiEmCe on ylpeästi kotimainen talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjauksen ohjelmistoja tarjoava yritys, jonka ohjelmistot palvelevat yli 10 000 käyttäjää päivässä. Olemme auttaneet EmCeä ohjelmistosuunnittelussa ja -kehityksessä tuomalla EmCe 365-palveluun yhtenäisyyttä, tyyliä ja käytettävyyttä.

Yhdessä lähemmäs ihmistä

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava kotimainen yritys, joka on osa Administer-konsernia. EmCen missiona on luoda asiakkailleen arjen helppoutta sähköisillä talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjausratkaisuilla. Yritys tarjoaa asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. Uudistuminen ja asiakaslähtöisyys tuovat EmCe 365–palvelun entistä lähemmäs käyttäjäänsä tarjoten helppokäyttöisyyttä tyylikkäässä paketissa. EmCe 365 toimii sekä verkossa että mobiilissa kaikilla laitteilla ja tarjoaa helppoutta talouden seurantaan.

Yhteistyömme alkoi keväällä 2021, kun EmCe kaipasi lisäkäsiä jo käynnissä olleeseen suureen tuotekehityshankkeeseensa. Ohjelmistokonsulttimme on ollut apuna tuotteen suunnittelussa ja teknisessä toteutuksessa.

"Olemme olleet tyytyväisiä hyvään ja tarkkaan jälkeen, joka on UI-kehittäjälle tärkeä ominaisuus. Yhteistyö on ollut kaikin puolin sujuvaa ja toivomme sen jatkuvan myös tulevaisuudessa."

– Anna Kallas, tuotepäällikkö, EmCe

Pitkäjänteistä yhteistyötä suunnittelijoiden ja kehittäjien välillä

EmCe 365 on vastalause papereille ja tylsille manuaalisille rutiineille. Selainpohjainen ohjelmisto mahdollistaa ketterän taloushallinnon käyttökokemuksen, kun tehtävänä on luoda ja lähettää myyntilaskuja, käsitellä ostolaskuja sekä seurata liiketoiminnan kehitystä.

Konsulttimme työnkuva on pitänyt sisällään tuotteen suunnittelua ja teknistä toteutusta keskittyen pääosin käyttöliittymäsuunnitteluun ja frontend-kehitykseen. Projektin kehitystiimiin on kuulunut noin seitsemän henkeä. Tiimissä on osaamista itse tuotteesta ja yrityksen liiketoiminnasta, frontend- ja backend-kehityksestä, DevOpsista, mobiilikehityksestä sekä testaamisesta. Käyttöliittymän kehityksessä on hyödynnetty moderneja teknologioita ja ketteriä menetelmiä.

"Olen viihtynyt osana EmCen tiimiä ja minulle on annettu vastuuta ja luottamusta. Tiivis yhteistyö designerin kanssa on toiminut hyvin. Koen, että tällaisessa ilmapiirissä on hyvä tehdä töitä ja olen saanut myös kehittyä ammatillisesti."

– Tomi Kiiski, ohjelmistokehittäjä, Identio

Suosittelija:

"Olemme olleet tyytyväisiä hyvään ja tarkkaan jälkeen, joka on UI-kehittäjälle tärkeä ominaisuus. Yhteistyö on ollut kaikin puolin sujuvaa ja toivomme sen jatkuvan myös tulevaisuudessa."

Anna Kallas

Pinterest
Referenssin infoboxi
Identio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: EmCe Solution Partner Oy
Ajankohta: 2021 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Joonas Korgan

Lisätietoja

Yritysprofiili Identio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Identio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Identio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Identio - Muita referenssejä

Identio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia