Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työvuorosuunnittelun tehostaminen apteekeissa

Referenssi

Apopad täydentää sovellusympäristöään Invenco Vuoro -työvuorojärjestelmällä. Vuoro nopeuttaa työvuorojen suunnittelua ja helpottaa työtuntien laskemista.

Invenco Vuoro tuo työvuorosuunnittelun osaksi Apopadin sovellusympäristöä. Henkilökunnan työvuorot on jatkossa helppo suunnitella sekä julkaista työntekijöille. Sovellus mahdollistaa raporttien viemisen esimerkiksi palkanlaskennan tueksi. Vuoron ominaisuuksia on räätälöity asiakkaiden tarpeisiin alusta asti. Vuoron ja Apopadin yhteistyö on toteutettu rajapintaa käyttämällä.

Ohjelma on aina mukanasi

Apopad ja Vuoro ovat aina ulottuvillasi – selaimessa, Apple- ja Android-mobiililaitteella sekä Apopadin BIG PAD -kosketusnäytöllä. Tulevat työvuorot sekä toteutuneet tunnit ovat jatkuvasti saatavilla. Työntekijät näkevät eritellyn tuntikertymänsä oman työvuorolistan alapuolella.

”Olemme ymmärtäneet, että apteekkien työ on kiireistä ja työvuorojen hallinta tuo usein haasteita. Vuoro-palvelu on helppo työkalu työvuorojen hallintaan monipuolisesti. Sen avulla myös vuokratyöntekijöiden työaikasuunnittelu on ketterää”, sanoo Pekava Oy:n toimitusjohtaja Petteri Aspelund.

”Palveluitamme on kehitetty yhdessä paikallisapteekkien kanssa. Keskeistä on ollut kuulla apteekkialan tarpeista ja kehittää palvelua käyttäjälähtöisesti pyrkien tuomaan helppoutta ajankäytönhallintaan ja arkeen. Olemme iloisia, että olemme saaneet Vuoro-palvelun osaksi Apopad-palvelutarjontaa ja voimme tarjota apteekeille suomalaisen, digitaalisen työkalun”, Petteri Aspelund toteaa.

Työehtosopimukset on huomioitu työvuorosuunnittelussa

Sovellus mahdollistaa jokaiselle työntekijälle oman työehtosopimuksen valinnan, jolloin esimerkiksi työajanlyhennykset voidaan ottaa huomioon työvuoroja tehdessä. Järjestelmään kuuluvasta raportoinnista on helppo tarkistaa vuorojen jakautuminen työntekijöiden kesken.

Yhdessä Apopad ja Vuoro tehostavat käyttäjien työaikaa ja helpottavat työvuorojen hallintaa.

Lisätiedot:

Invenco Oy, CEO Sakari Pitkäsalo, sakari.pitkasalo@invenco.fi, puh. +358 40 700 3849

Apopad on Pekava Oy:n kokonaisvaltainen ohjelmistoratkaisu, joka tarjoaa välittömästi käyttövalmiin sovelluksen takaamaan, että tarvitsemasi tieto ja ihmiset ovat aina ulottuvillasi – olit sitten Windowsin työasemalla, Apple- tai Android –mobiililaitteella tai Apopad-ratkaisuun kuuluvalla BIG PAD -näytöllä.

Suosittelija:

”Olemme ymmärtäneet, että apteekkien työ on kiireistä ja työvuorojen hallinta tuo usein haasteita. Vuoro-palvelu on helppo työkalu työvuorojen hallintaan monipuolisesti. Sen avulla myös vuokratyöntekijöiden työaikasuunnittelu on ketterää”.

Petteri Aspelund, toimitusjohtaja, Pekava Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Apopad/Pekava Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sakari Pitkäsalo, CEO, Invenco Oy, sakari.pitkasalo@invenco.fi, puh. +358 40 700 3849

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

työvuorosuunnittelu
InvencoVuoro

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia