Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työturvallisuuskeskus TTK

ReferenssiTyöturvallisuuskeskus TTK on työturvallisuuden ja työterveyden edistämisen alan keskeinen toimija. Se tarjoaa koulutusta, tietoa ja asiantuntijapalveluita työpaikkojen ja työntekijöiden turvallisuuden ja terveyden edistämiseksi. TTK:n tavoitteena on auttaa työnantajia ja työntekijöitä noudattamaan työturvallisuusmääräyksiä ja hyviä käytäntöjä työpaikoilla. TTK tekee myös tutkimustyötä ja tarjoaa monenlaisia resursseja työpaikkojen turvallisuuden ja terveydenhallinnan tueksi.

Poutapilven laajassa palvelumuotoiluprosessissa selvitettiin käyttäjäryhmät, käyttäjien tarpeet, asiakkaan tavoitteet, maalit ja käyttäjäpolut. Sisältö on tässäkin palvelussa tärkein, joten laadimme sisältökonseptin ja useissa työpajoissa hiottiin sisältöstrategiaa, rakennetta ja sisältöjä. Myös laaja käyttäjätestauskokonaisuus sisältyi projektiin.

Poutapilvi uudisti Työturvallisuuskeskuksen palvelut yhden portaalin alle. Kokonaisuus koostuu mm. Työturvallisuuskeskuksen palvelusta, Työturvallisuuskortin palvelusta, Työnhyvinvointikortin palvelusta ja monista muista kokonaisuuksista. Multisite-verkosto sisältää kymmenkunta sivustoa. Tekninen toteutus on laaja. Sivusto sisältää sadoittain artikkeleita ja sivuja, joissa käytössä monipuolisesti asiakaskohtaisia sisältölohkoja. Omia sisältötyyppejä on rakennettu yhteystietoja, julkaisuja ja hankkeita varten. Kieliversioita on kolme. WooCommerce-verkkokauppaan toteutettiin EmCe-taloushallinnon integraatio sekä Paytrail-integraatio.

Poutapilvellä oli projektissa kokonaisvastuu eli palvelumuotoilu, suunnittelu, määrittelyn tarkentaminen ja konseptointi, sisältöstrategia ja sisällöissä sparraaminen, tekninen toteutus, koulutus ja ohjeistukset sekä ylläpito-, hosting- ja tukipalvelut. Lopputulos on linjassa TTK:n brändin ja identiteetin kanssa ja uusi palvelu on suunniteltu ja rakennettu huolellisesti niin, että se esittelee TTK:n tarjonnan selkeästi ja käyttäjäystävällisesti. Palvelu tukee TTK:n viestinnän ja markkinoinnin tarpeita tehokkaasti ja sivustoa kehitetään edelleen hyvin aktiivisesti ja monipuolisesti.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Poutapilvi web design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Työturvallisuuskeskus TTK
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Klaus Holm

Lisätietoja

Yritysprofiili Poutapilvi web design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Poutapilvi web design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Poutapilvi web design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Poutapilvi web design - Muita referenssejä

Poutapilvi web design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia