Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työtehon parantaminen IoT akustiikkaratkaisuilla.

ReferenssiJatkuva melu väsyttää ja heikentää työtehoa. Kunnollisten akustiikkaratkaisujen lisäksi tarvitaan melutasosta osoittava mittari. Entäpä jos molemmat saisi samassa paketissa? Olemme kehittäneet Innofusorin Rimpi valaisimeen yhdessä Innofusorin kanssa ratkaisun, joka osoittaa liiallisen melutason värein. Lisäksi ratkaisu seuraa melutasoja jatkuvasti. Työympäristön tila voidaan tallentaa ja analysoida myöhemmin meluhaittojen ehkäisemiseksi.

Melun vaikutus työskentelyyn

Monet tutkijat pitävät melua vakavana ympäristöhaittana, sillä melussa olemisen tiedetään vahingoittavan terveyttä. Melusta aiheutuu monelle jopa päivittäistä haittaa esimerkiksi koulussa tai työpaikalla. Melu vähentää ympäristön viihtyisyyttä ja heikentää oppimista, tarkkaavaisuutta, muistia ja keskittymiskykyä niin lapsilla kuin aikuisilla.
Vaikka desibelit eivät välttämättä nouse korkealle, ympäristössä voi vallita jatkuva hälinä, joka käy nopeasti sietämättömäksi keskushermostolle. Koska keskushermosto joutuu käyttämään aikaa ja energiaa turhien hälyäänien käsittelyyn, sillä riittää vähemmän energiaa muihin tehtäviin. Tämä voi näkyä keskittymiskyvyn puutteen lisäksi esimerkiksi stressinä, väsymyksenä ja unihäiriöinä.

Innofusorin Rimpi valaisin

Rimpi valaisin akustoi ja valaise yhdellä kertaa. Maija Puoskarin suunnittelema Rimpi-kattovalaisin on valmistettu pintaturpeesta, joka tekee siitä kevyen ja tehokkaasti hälyä vaimentavan. Akustisesti Rimpi luo kokonaan uusia mahdollisuuksia toteuttaa sisustuksellisesti korkeatasoisia ratkaisuja. Rimpi valaisimet istuvat muotokielen ja kokovaihtoehtojen puolesta niin julkisiin kuin yksityistiloihin. Kokovaihtoehtoja löytyy isoista, ravintolatiloihin tarkoitetuista aina pieniin yksityistiloihin tai valaisinryhmissä käytettäviin kokoihin asti.

Olemme kehittäneet Rimpi valaisimeen yhdistetyn IoT ratkaisun, joka mittaa melutasoa. Jos melun määrä yltyy liian suureksi ja ylittää tietyn tason, Rimpi valaisimen valo ilmoittaa siitä sinisellä valolla.

Innofusorin Rimpi sarjaan kuuluvat myös Rimpi seinäpaneelit mahdollistaen täydellisen akustiikkasuunnittelun julkisissa tiloissa, kouluissa sekä työpaikoilla. Innofusorin tuotevalikoimista löytyvät design akustiikkaratkaisut takaavat akustisesti ja esteettisesti erinomaisen lopputuloksen.

Tämä artikkeli on myös kotisivuillamme.

Suosittelija:

Toni Oinonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Systencess Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Innofusor Oy
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Pete Tahvanainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Systencess kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
IoT
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

sovelluskehitys
embedded devices
turvallinen työympäristö

Siirry yrityksen profiiliin Systencess kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Systencess - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Systencess - Muita referenssejä

Systencess - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia