Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työsuojeluhallinto – Pitkä yhteistyö terveen työelämän turvaamiseksi

ReferenssiTyösuojeluhallinto on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) hallinnonalalla toimiva organisaatio, jonka muodostavat aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueet ja niitä ohjaava STM:n työ- ja tasa-arvo-osasto. Työsuojeluhallinnon tehtävänä on valvoa, että työ Suomessa on työelämää koskevan lainsäädännön mukaista sekä mahdollisimman tervettä ja turvallista. Valvonnan lisäksi työsuojeluhallinto tarjoaa myös neuvoja ja ohjeita työelämään liittyvissä kysymyksissä. 

Haallaksella ja työsuojeluhallinnolla on pitkä kumppanuus verkkopalveluiden kehittämisessä. Yhteistyö alkoi jo vuonna 2015, kun STM:n hallinnonalan organisaatioiden verkkopalveluiden uudistuksen myötä myös työsuojeluhallinnon verkkopalvelu Tyosuojelu.fi uudistettiin.  

Tavoitteena oli hyödyntää STM:n hallinnonalan verkkopalveluiden yhteistä käyttöliittymää ja toiminnallisuuksia, mutta uudistaa yksilöllinen visuaalinen ilme ja rakenne sekä lisätä uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia.  

Verkkopalvelun käyttäjiä ovat työntekijät, työnantajat, opiskelijat ja työelämän asiantuntijat. Suositun palvelun kävijämäärät ovat nousseet korona-aikana ennätyslukemiin. Esimerkiksi lomautuksesta tietoa tarjoavan sivun kävijämäärä on lähes kolminkertaistunut koronan vuoksi. 

Verkkopalvelua pyritään kehittämään jatkuvasti.

Vuonna 2021 verkkopalvelulle toteutettiin käyttäjätutkimus, johon perustuen palvelua tullaan uudistamaan edelleen. Sivustoa tullaan kehittämään palautteen perusteella muun muassa visuaaliseen ilmeeseen, käyttöliittymään ja sisältöihin liittyvissä asioissa.  

Verkkopalvelua uudistettaessa kiinnitetään erityistä huomiota responsiivisuuteen ja saavutettavuuteen. Digipalvelulaki edellyttää, että palvelussa noudatetaan WCAG-saavutettavuusohjeiden kriteerejä.

Verkkopalvelun kehittämistyössä ovat olleet mukana Haallaksen UX Designerit ja ohjelmistokehittäjät.

"Yhteistyö työsuojeluhallinnon kanssa on sujunut aina todella mutkattomasti. Asiakkaalla on rohkeutta, näkemystä ja halua kehittää sivustoa aktiivisesti. Minusta on hienoa, miten hyvin sisällöissä on mietitty kohderyhmää jo heti alusta alkaen." - Kata Tolvanen, Lead UX Designer, Haallas

Suosittelija:

Käyttäjätutkimus antoi kattavan kuvan Tyosuojelu.fin nykytilasta ja vahvisti käsitystämme verkkopalvelun kehittämisen painopisteistä. Haallaksen tiimillä on ollut ratkaisukeskeinen ote kehittämistyössä esiin nousseisiin kysymyksiin.

Katariina Oranen, verkkopalveluasiantuntija, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haallas Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Työsuojeluhallinto
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jyri Pötry, Senior Account Manager

Lisätietoja

Yritysprofiili Haallas Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Agile
agile development
digitaalinen käyttäjäkokemus
käyttäjätutkimus
Ux design
visuaalinen suunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Haallas Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haallas Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Haallas Finland - Muita referenssejä

Haallas Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia