Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työntekijästä myyntivalmiiksi asiantuntijaksi?

BloggausUusien asiakkuuksien hankinta on usein yrityksen tärkeimpiä tehtäviä ja tavoitteita. Sen vuoksi kasvun mahdollistaminen ja haluttuna yhteistyökumppanina pysyminen ovat päättäjillä päällimmäisenä mielessä. Tämän vuoksi nykyasiakkaiden säilyttämisen tärkeys saatetaan usein unohtaa sekä ohittaa kasvun mahdollisuus heille tehtävän lisämyynnin kautta.

Kilpailussa mukana pysyminen on elinehto yrityksen olemassaololle. Siksi on hyvä pitää mielessä, että nykyasiakkaissakin on paljon potentiaalia lisämyynnille. Nykyasiakkaat itse ovat harvoin aktiivisia lisäpalveluiden ostamisessa. Sen vuoksi on tärkeää, että asiakkaan ongelmiin ja tiedostamattomiin tarpeisiin vastataan aktiivisesti yrityksen puolelta.

Työntekijä on asiakkaan suuntaan organisaatiosi asiantuntevin jäsen

Työntekijälläsi on usein suurin tietämys asiakasprojekteistaan ja siten myös asiakkaan tarpeista ja asiakkaalle aiemmin tehdyistä töistä. Lisäksi työntekijä on asiakkaan näkökulmasta oman alansa erityisosaaja. Näiden ansiosta työntekijälläsi on mahdollisuus hyödyntää asiantuntijuuttaan myös lisämyynnin muodossa. Työntekijä voi tietoisesti havainnoida, keskustella ja ehdottaa asiakkaalle uusia lisätöitä. Asiakkaalle voi olla joskus helpompi keskustella ja tehdä ostopäätöksiä suoraan asiantuntijan kanssa.

Työntekijästä myyntivalmiiksi asiantuntijaksi

Myynti ei ole vain yhden yrityksen osa-alueen toimintaa. Kaikki yrityksen asiakasrajapintaan liittyvä toiminta vaikuttaa siihen, mikä mielikuva yrityksen laadusta ja toimivuudesta asiakkaalle syntyy. Sen vuoksi on tärkeää, että myös asiantuntijoilla on asiakastilanteissa palveluhenkinen ote, myös myynnillisessä mielessä. Tätä näkökulmaa voi nostaa aktiivisesti esiin kentällä liikkuvien asiantuntijoiden keskuudessa ja tietoisesti valmentaa heitä.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Pinterest
Hillava Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Hillava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Siirry yrityksen profiiliin Hillava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hillava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Hillava - Muita referenssejä

Hillava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia