Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työnantajan joustavuus auttaa vanhemmuudessa

BloggausKoen olevani etuoikeutettu, kun olen saanut toimia jo yli 10 vuotta saman työnantajan palveluksessa. Olen voinut alusta asti yhdistää joustavasti työn, opiskelun ja vapaa-ajan. Myöhemmin olen voinut näiden lisäksi yhdistää myös vanhemmuuden asioita itselle parhaaksi sopimalla tavalla. Ilman yrityksen tapaa joustaa erinäisissä asioissa kaikki asiat eivät olisi olleet kohdallani mahdollisia.

Jännitin alussa tosi paljon sitä, miten työnantajani suhtautuu perheenlisäykseen. En tiedä mistä tällainen jännitys kumpusi. Ehkä se johtui uudesta tilanteesta elämässäni tai pelko työpaikan menetyksestä. Julkisuuteen on kantautunut vielä nykypäivänäkin tarinoita siitä, kun nainen irtisanotaan ennen äitiyslomaa tai jopa äitiyslomalla. Minun tilanteessani pelkoni olivat kuitenkin turhia. Päinvastoin minusta pidettiin huolta koko raskauden ajan ja toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi takaisin töihin äitiyslomalta.

Vaikka hermot olivat välillä kireänä äitiysloman aikana, niin olihan se kuitenkin ihanaa aikaa, jota en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Vanhemmuus on rikkaus ja samalla se opettaa myös erinäisiä taitoja, joita voi peilata suoraan työelämään: opit suodattamaan asioita, projektinhallinnan taidot kehittyvät huomattavasti, kun pitää organisoida miljoona asiaa samanaikaisesti, asioista ei ota enää stressiä niin paljon kuin ennen, vastuunkanto on noussut aivan uudelle tasolle ja sinusta on kuoriutunut tehopakkaus asioiden hoidossa.

Näin kansainvälisenä vanhemmuuden päivänä toivonkin, että tulevaisuudessa kaiken kokoisissa ja näköisissä yrityksissä arvostettaisiin vanhemmuuden eri muotoja. Olen onnekas, kun aikoinaan löysin kouluni kautta Elinarin ja päädyin heille töihin. Meillä on mahtava työyhteisö ja onkin mukavaa aina silloin tällöin vaihtaa ajatuksia vanhemmuudesta työkavereiden kesken ja huomata, että muutkin lapset kierittelevät aamulla pitkin lattiaa, kun olisi aika lähteä päiväkotiin.

Hyvää kansainvälistä vanhemmuuden päivää (1.6.)!

Leena Tähti,

Marketing Manager

Pinterest
Elinar logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Elinar kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

työelämä
työelämän joustot
vanhemmuus
vanhempainvapaa
äitiysloma

Siirry yrityksen profiiliin Elinar kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elinar - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Elinar - Muita referenssejä

Elinar - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia