Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työhyvinvointi ja töiden seuranta kulkevat käsi kädessä

Bloggaus

Työhyvinvoinnista puhuttaessa useimmilla tulee mieleen työergonomia, tauotus sekä töiden aikainen ruokailu – syödäänkö terveellisesti ja tarpeeksi usein. Työhyvinvointiin liittyy kuitenkin paljon muutakin, kuin hyvä työasento ja säännölliset tauotukset. Merkittävä osa työntekijöiden hyvinvoinnista linkittyy heidän henkiseen hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Mutta mitkä muuttujat vaikuttavat työntekijöiden henkiseen hyvinvointiin – ja miten niitä voidaan tukea ja edistää töiden seurannalla? Käsittelemme aihetta laajennetusti tässä artikkelissa – alkuperäinen versio tekstistä on julkaistu kevät-kesän 2018 HR-viestissä.


MOTIVAATIOLLA ON SUURI VAIKUTUS TYÖHYVINVOINTIIN

Palkkio on harvoin työntekijöiden suurin motivaatiotekijä, vaikka palkka toimiikin kaiken työskentelyn pohjimmaisena syynä. Yksittäisiä palkkioita tärkeämmäksi motivaatiotekijäksi muodostuu kuitenkin työntekijöiden sisäinen motivaatio – se, miten palkitsevaksi ja merkitykselliseksi oma työ koetaan sekä millaisia onnistumisen tunteita sen suorittamisesta saa. Vaikka omassa työssään tärkeäksi koettuihin asioihin vaikuttaa aina työn toimiala sekä työntekijän omat mieltymykset, on sisäisellä motivaatiolla palkan kaltaista ulkoisesta palkkiota suurempi merkitys työntekijän motivaatioon.

Mutta miksi motivaatio ja sen ylläpitäminen työntekijöiden keskuudessa on tärkeää? Motivaatio on merkittävä tekijä työntekijöiden hyvinvoinnin taustalla. Hyvä työmotivaatio tutkitusti vähentää työuupumusta, kun taas huono tai heikko työmotivaatio vaikuttaa siihen lisäävästi. Kasvattamalla työntekijöidenne työmotivaatiota parannatte myös pohjia yrityksenne työntekijöiden työhyvinvoinnille ja työssä jaksamiselle.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Pinterest
JotBar Solutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili JotBar Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

töiden seuranta
työhyvinvointi
Itsensä johtaminen
työhyvinvoinnin johtaminen
johtamiskäytänteet
työntekijän itseohjautuvuus
työhyvinvointi ja motivaatio

Siirry yrityksen profiiliin JotBar Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

JotBar Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

JotBar Solutions - Muita referenssejä

JotBar Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia