Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tutustu tiimiin - Töissä Line Carrierilla

BloggausHaluaisitko sinä töihin Suomen parhaalle yritysten operaattorille? Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta sekä laatua ja imagoa.

Teemu Räsänen

Product Area Manager

Työskentelen Line Carrierillä Product Area Managerina ja vastaan mobiililiiketoiminnan tuotteista ja niiden teknisestä toteutuksesta. Pyrin omalta osaltani varmistamaan, että yrityksemme pystyy tarjoamaan asiakkaille kilpailukykyisiä ja toimivia mobiiliratkaisuja.

Päivittäiset tehtäväni voi jakaa karkeasti kehityksellisiin ja ylläpidollisiin töihin; palveluiden pitää toimia tänään hyvin ja toivottavasti huomenna vielä paremmin. Näihin tavoitteisiin pääsemiseksi teen jatkuvasti yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten verkko-operaattoreiden, sovelluskehittäjien ja asiakasvastaavien kanssa. Olen tiiviisti mukana teknisissä projekteissa ja löydän itseni toisinaan myös koodaamasta varsinaista toteutusta.

Line Carrierillä parasta on tunne siitä, että voin oikeasti itse vaikuttaa asioihin ja siihen, mihin suuntaan toimintamme kehittyy. Line Carrier on alan suurimpiin toimijoihin nähden pieni yritys, jonka etuna on erityisesti ketteryys. Myös työporukkamme on mitä mainioin.

Vapaa-ajallani muun muassa lenkkeilen ja treenaan kuntosalilla. Toisinaan innostun projektiluontoisesti uusista asioista: olen esimerkiksi opetellut soittamaan kitaraa, ratkaisemaan Rubikin kuution ja hyppäämään laskuvarjolla lentokoneesta.

Elina Särekallio

Toimituskoordinaattori

Toimin Line Carrierillä toimituskoordinaattorina. Työssäni huolehdin siitä, että asiakkaat ovat tervetulleita palveluidemme pariin, ja että uudet palvelut toimitetaan ajallaan ja oikein.

Olen aiemmin työskennellyt pitkään teleoperaattoripalveluiden ja tietoliikenteen parissa. ICT-tradenomi koulutuksessani Haaga-Heliassa olen opiskellut lisää tietotaitoa digitaalisten palveluiden rakentamisesta ja hyvästä käyttäjäkokemuksesta.

Asun Espoon Tapiolassa mieheni kanssa. Perheeseemme kuuluu yhteensä kolme juuri aikuistunutta lasta, joista omani on parhaillaan armeijan harmaissa.

Line Carrier herätti mielenkiintoni erityisellä asemallaan kolmen suuren operaattorin ketteränä haastajana. Työhaastattelu vahvisti kiinnostustani, sillä hyvä työympäristö ja työporukka on minulle tärkeää. Minut onkin otettu täällä kivasti vastaan ja apua on helppo kysyä ja saada. Parasta on ollut kehittävä asenne ja mutkaton meininki.

Lue lisää työskentelystä Line Carrierilla tästä linkistä!

Pinterest
Line Carrier Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Line Carrier kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

linecarrier
avoimet työpaikat

Siirry yrityksen profiiliin Line Carrier kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Line Carrier - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Line Carrier - Muita referenssejä

Line Carrier - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia