Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuttu ja turvallinen

BloggausTöiden automatisointi on ollut jo pitkään keskustelun aihe. Paljon on ollut puhetta siitä kuinka tietyt työtehtävät katoavat kokonaan. Tämä pitää osittain paikkaansa. Tietyt rutiininomaiset työt on jo automatisoitu ohjelmistorobotiikalla. Pk-yrityksissä kehitys on sen sijaan ollut verkkaista. Miksi? Kynnys automatisoinnin aloittamiseen voi tuntua suurelta tai kenties mielessä painaa sen kustannukset. 

“Kehitys kehittyy”, sanotaan. Tietotyössä keksitään koko ajan uutta. Teknologia kehittyy. Me voimme jarruttaa kehitystä tai edistää sitä. Se ei tarkoita sitä, että jokaiseen ”kotkotukseen” kannattaa lähteä mukaan, mutta kannattaa olla kiinnostunut mahdollisuuksista, joita voi hyödyntää omassa toiminnassaan. Sillä ei ole juuri merkitystä, mitä mieltä olemme työtehtävien automatisoinnista tai ohjelmistorobotiikasta. Sillä on, mitä mieltä olemme kehityksestä. Tosiasia on kuitenkin se, että voimme jarruttaa sitä ja hidastaa muutosta organisaatiossamme. Mutta muutos tapahtuu silti. Siihen on keskityttävä enemmin tai myöhemmin. Kilpailu pitää siitä viimeistään huolen.

 

Yrityksiä on monenlaisia. On yrityksiä jotka pyrkivät jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja niitä, joiden mielestä nykyistä turvallista tapaa toimia ei kannata muuttaa.  Samalla vanhalla tavalla saadaan samoja mukavia tuloksia. Jos kuitenkin tähdätään parempiin tuloksiin, pitää koko yrityksen uskaltaa kehittyä. Aika, joka käytetään liiketoiminnan kehittämiseen, tulee takaisin moninkertaisena. Vaaditaan ripaus rohkeutta lähteä toteuttamaan suunnittelun tuloksena syntyviä ratkaisuja, mutta se kannattaa!

 

 

“Voimme jarruttaa kehitystä ja muutosta. Mutta ne tapahtuvat silti.”

 

Rohkeasti liikkeelle! Se, mitä teknologiaa tai toimintamallia päädytään käyttämään, on toissijaista. Tärkeintä on arvioida kriittisesti omaa ja organisaation tekemistä ja miettiä näiden kehittämiseksi uusia vaihtoehtoja. 

 

Pinterest
Rajobit Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rajobit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Omat tagit

Automaatio

Siirry yrityksen profiiliin Rajobit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rajobit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rajobit - Muita referenssejä

Rajobit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia