Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuto Hockey keskitti taloushallinnon palvelut

Referenssi TUTO Hockey on turkulainen Mestiksessä pelaava jääkiekkojoukkue, joka on perustettu 1929. Ennen Turun Tovereinakin tunnetun joukkueen nimi vaihtui TuTo Hockeyksi vuonna 1988, kun jääkiekkojaosto erkani emoseurasta ja edelleen TUTO Hockeyksi vuonna 2011. Kaudella 2014 - 2015 TuTo sijoittui Mestiksessä neljänneksi.

Ongelma
TUTOn kiekko kulki, mutta taloushallinnon ratkaisut oli eri toimijoiden hoidossa. Laskut luotiin erillisellä laskutusohjelmalla ja lähetettiin itse, myös maksuvalvonta hoidettiin itse. Myöhästyneista laskuista muistutettiin, kun ehdittiin ja laskut siirrettiin tarvittaessa perintään ulkoiselle toimijalle. Myyntiä seurattiin erillään olevalla ohjelmistolla ja kirjanpitoaineistot lähetettiin tilitoimistolle.

Taloushallinnon ratkaisuissa oli siis mukana omien työntekijöiden lisäksi 4 eri toimijaa puhumattakaan siitä, paljonko aikaa laskujen tulostamiseen, postiin kiikuttamiseen ja maksuvalvontaan kului.

Ratkaisu
Nyt taloushallinnon palvelut laskutuksesta kirjanpitoon löytyvät saman katon alta. Laskut luodaan meidän Finvoicer-laskutusohjelmassa, josta ne lähtevät TUTOn haluamalla tavalla automaattisesti asiakkaalle. Maksuvalvonta on osana palvelua, jolloin maksuhuomautukset lähtevät automaattisesti tai TUTOn hyväksynnän jälkeen. Laskut siirtyvät tarvittaessa meidän perittäväksemme samassa järjestelmässä.

Myyntiä voidaan seurata useilla eri tavoilla laskutusohjelman tuottamista raporteista.

Kun tilitoimistopalvelutkin ovat hoidossamme, siirtyvät kirjanpitoaineistot sähköisesti samaa putkea pitkin eikä TUTOn työntekijöiden tarvitse niitä meille toimittaa. Tämä näkyy manuaalisen työn vähenemisessä sekä tietenkin taloushallinnon kustannuksissa.

Suosittelija:

Nyt myyntilaskut lähtevät automaattisesti, ostolaskut vastaanotetaan sähköisesti ja tiedot menevät suoraan kirjanpitoon. Voimme keskittyä oleelliseen.

Dani Aavinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Finvoicer logo

Tiedot

Tilaaja: Tuto Hockey Oy
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuomas Koivisto

Lisätietoja

Yritysprofiili Finvoicer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

laskutus
perintä
Tilitoimisto

Siirry yrityksen profiiliin Finvoicer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finvoicer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Finvoicer - Muita referenssejä

Finvoicer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia