Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tutkimus: Nykyaikainen pilvipohjainen integrointialusta näyttää vanhoille alustoille perävaloja

BloggausHyvä tietojen integrointi eri järjestelmien välillä on usein kaikki kaikessa IT-yrityksille, jotka tarjoavat yritys- ja kuluttaja-asiakkailleen sekä kumppaneilleen uusia älykkäitä digitaalisia ratkaisuja. Valitettavasti monet suomalaiset yritykset kamppailevat edelleen vanhanaikaisten ja monimutkaisten integraatioalustojen, kuten paikallisesti toimivien väliohjelmistoratkaisujen kanssa, joiden käyttö on sekä kallista että monimutkaista.

Forrester Consultingin tuoreen Total Economic Impact -tutkimuksen mukaan yritykset käyvät kiivasta taistelua vanhojen ja monimutkaisien integraatioalustojen kanssa, jotka ovat vaikeakäyttöisiä ja kuormittavia. Suurimmat ongelmakohdat ovat datasiilot, käyttämättä jäävä data ja manuaaliset prosessit, jotka kaikki kuormittavat IT-resursseja. Lisäksi tietosuojakäytäntöjen puute ja noudattamatta jättäminen koetaan ongelmaksi, kun tietoja jaetaan toimittajien, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Forrester Consulting on äskettäin tehnyt taloudellisen analyysin siitä, mitä yritys keskimäärin saavuttaa ja säästää käyttämällä nykyaikaista, pilvipohjaista integraatioalustaa paikallisten integraatioratkaisujen tai niin sanottujen väliohjelmistoratkaisujen sijasta. Tutkimuksessa Forrester Consulting on tarkastellut Boomi AtomSphere -integrointialustaa. Tutkimustuloksista kävi ilmi, että alustaa käyttävät yritykset saavuttivat keskimäärin seuraavat säästöt:

●       Bruttovoitto kasvoi 3,2 miljoonaa dollaria uusien integraatioiden avulla luotujen uusien tulovirtojen kautta. Alustan käyttäjät ovat tehostaneet toimintaansa ja parantaneet tiedonvaihtoa kumppaneidensa kanssa, mikä on nopeuttanut liiketoimintaprosesseja, parantanut käyttäjäkokemusta ja kasvattanut yrityksen tuloja.

 

●       Vanhojen integrointiratkaisujen sulkeminen on säästänyt yrityksille keskimäärin 2,3 miljoonaa dollaria. Vanhat paikalliset väliohjelmistoratkaisut vaativat laajaa ylläpitoa, ja korvaamalla ne nykyaikaisella Boomi AtomSphere -integrointialustalla yritykset säästävät lisenssimaksuissa, infrastruktuurikustannuksissa ja jatkuvissa ylläpitokuluissa.

 

●       Yritykset saavat Boomin avulla paremman yleiskatsauksen tietojen välisestä integroinnista. Tämä on luonut arvoa keskimäärin 2,7 miljoonaa dollaria. Data-analyytikot saivat paremmat työolot ja pääsyn liiketoiminnan metatietoihin, mikä on johtanut siihen, että heidän analyysinsä ovat liiketoiminnan kannalta entistä arvokkaampia.

 

●       65% nopeampi integrointi. Boomin matalan koodin ympäristö tarkoittaa, että kehittäminen ja testaus vie huomattavasti vähemmän aikaa. Tehostuksien arvon arvioidaan olevan keskimäärin yli 3,7 miljoonaa dollaria.

 

●       Alusta on niin helppokäyttöinen, että myös IT-osaston ulkopuoliset työntekijät voivat toteuttaa integraatioprojekteja. Tämä on merkinnyt sitä, että sadat ei-IT-ihmiset ovat pystyneet luomaan integroituja kokemuksia ja parempia liiketoimintaprosesseja rasittamatta IT-osastoa.

 

●       Alustalle tehtyjen sijoitusten ja sijoitetun pääoman tuotto (ROI) on 410 prosenttia kolmen vuoden aikana, eli alusta maksaa itsensä takaisin kuudessa kuukaudessa.

"Koska yritysten ja organisaatioiden on nykyaikaistettava tietotekniikkaansa jatkuvasti, he ovat usein hukassa liiketoiminnassaan olevien IT-järjestelmien, sovellusten, pilvien ja datasiilojen lukumäärän kanssa. IT-resurssien puute hidastaa integrointimahdollisuuksia ja vaikeuttaa yrityksen kykyä saavuttaa liiketoimintansa täysi potentiaali. Nämä esteet poistuvat Boomin integraatioalustalla, jolla integraatiot onnistuvat tavoilla, joilla organisaatiot voivat luoda uusia tulovirtoja", sanoo Boomin Suomen Asiakkuusjohtaja Jari Jokimäki.

Forrester Total Economic Impact -raportti on luettavissa kokonaisuudessaan täältä: Forrester Total Economic Impact Study (TEI) on Boomi AtomSphere

 

Boomi AtomSphere on matalan koodin pilvipohjainen integraatioalusta, jonka avulla organisaatiot voivat hajottaa tietosiiloja, automatisoida työnkulkuja, varmistaa reaaliaikaisen pääsyn tietoihin eri sovelluksissa ja liikekumppaneille sekä mahdollistaa samalla tietojen analysoinnin.

 

Lisätietoja:

Boomi@osg.fi

Pinterest
Boomi logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Boomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Microsoft
SAP

Siirry yrityksen profiiliin Boomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Boomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Boomi - Muita referenssejä

Boomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia