Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turvallista pilven hallintaa Innofactor Azure Governancen avulla

ReferenssiOrkla on johtava päivittäistavarakaupan, kotitalouksien sekä vähittäis-, apteekki- ja leipomoteollisuuteen erikoistuneiden jälleenmyyjien merkkituotteiden toimittaja. Pohjoismaat ja Baltian alueet sekä valikoidut Keski-Euroopan maat ovat Orklan päämarkkinoita. Orkla-konsernilla on myös vahva asema valituissa tuotekategorioissa Intiassa. Orkla ASA on listattu Oslon pörssissä ja sen pääkonttori sijaitsee Oslossa Norjassa. Orklalla on yli 18 000 työntekijää ja konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 39,6 miljardia Norjan kruunua.

Innofactor Azure Governance -hallintomallilla ketterämpää Azure-palveluiden hyödyntämistä

Orkla ASA:ssa IT on olennainen tekijä koko arvoketjussa. IT on mukana myynnissä, markkinoinnissa, tuotannossa, logistiikassa ja taloudellisessa seurannassa,sekä kansallisten ja maailmanlaajuisten toimittajien seurannassa. Nämä hankkeet ovat suuria ja monimutkaisia, ja Orklalla ymmärrettiin, että nopeat toimitukset sekä turvallisuuteen ja eettisyyteen liittyvien sisäisten ohjeiden samanaikainen seuranta edellyttivät kattavan hallintomallin toteuttamista. Orklalla syntyi tarve hallintomallille, jonka avulla yritys pystyisi ketterämpään Azure-palveluiden hyödyntämiseen ja joka helpottaisi käyttämään resursseja tarkoituksenmukaisemmin.

Tehokkaampaa kustannusten, riskien ja resurssien hallintaa

Innofactor Azure Governance mahdollistaa Orklan itsenäisen pilvipalvelujen hallinnan. Orkla pystyy nyt hallitsemaan kustannuksiaan, riskejään ja resurssejaan optimaalisella ja jäljitettävällä tavalla siten, että Azure on kiinteä osa yrityksen ydinliiketoimintaa. Orklalla on oma hallintokirjasto, joka on räätälöity suoraan heidän tarpeisiinsa, toimintaperiaatteisiinsa ja prosesseihinsa. Jatkuva tuki varmistaa, että hallintomalli ja sen dokumentaatio pysyy aina ajan tasalla sekä yrityksen toimintaperiaatteiden, menettelyiden ja liiketoimintaympäristön muuttuessa että Azuren-kehittyessä. Orkla on nyt ketterämpi ja tehokkaampi palveluiden kehityksessä ja pystyy noudattamaan samalla sisäisiä prosessejaan ja ohjeitaan.

Lue lisää pilvi-infrastruktuurin, hallinnan ja tietoturvan ratkaisuistamme ja tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Suosittelija:

"Kasvu ja uusi teknologia edellyttävät vahvempaa IT:tä. Ilman hyvää hallintorakennetta emme olisi voineet siirtää liiketoimintakriittisiä sovelluksia ja tietoja pilveen. Tämän mahdollisti Innofactorin konsultit, jotka tuntevat hyvin sekä teknisen puolen, mutta myös sen, miten IT:tä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa."

Finn Aksel Falkenberg, Director of Service Delivery, Orkla ASA

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Orkla ASA

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia