Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turvallisempi koulutie Jyväskylässä

Referenssi

Liikenne on erityisen vaarallinen koulujen ja päiväkotien kohdalla aamuisin ja iltapäivisin, kun lapset tulevat ja lähtevät koulusta. Paljon vaarallisia tienylityksiä, pysähteleviä ajoneuvoja ja liian suuret tilannenopeudet. Nodeon on kehittänyt ratkaisun koulujen liikenneturvallisuuden parantamiseksi erityisesti kaupunkialueilla.

Turvallisempi Koulutie on osa Nodeonin hajautettujen opastus- ja turvallisuusratkaisujen konseptia. Konseptin ydinajatus on, että vaikka Suomessa ja Pohjoismaissa älykästä tienvarsitelematiikkaa rakennetaan tyypillisesti laajoina järjestelminä moottoriteiden varsille, niin tarvetta kyseisille ratkaisuille voi olla myös pistemäisissä vaarallisissa tie- tai katuverkon kohdissa.

Tällaisia pistemäisiä kohteita voivat olla esimerkiksi koulujen ja päiväkohtien kohdat, vaaralliset risteykset, erityisissä sääolosuhteissa vaaralliset tie- ja katuverkon kohdat. Nodeonin ratkaisu soveltuu erinomaisesti myös hajautettuihin opastusratkaisuihin, kuten esimerkiksi kaupunkien laajuinen pysäköinnin opastus-, tapahtumaopastus- tai reitinopastusjärjestelmä.

NODEON PARANSI LIIKENNETURVALLISUUTTA KOULUN KOHDALLA JYVÄSKYLÄSSÄ

Nodeon toteutti yhteistyössä Sitowise Oy:n ja Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa Jyväskylän Tikkakoskella Luonetjärven koulun ja vieressä sijaitsevan päiväkodin kohdalle liikenneturvallisuusratkaisun, joka perustuu Nodeonin tuotteistettuun Turvallisempi Koulutie -ratkaisuun.

Koulun ja päiväkodin kohdalle asennettiin EN12966-standardin mukaiset muuttuvat täysmatriisi LED-opasteet. Opasteet ohjaavat alueelle alennetun 30 km/h nopeusrajoituksen ja lapsivaroitusmerkin koulupäivinä aamun ja iltapäivän väliseksi ajaksi. Muina aikoina liikennettä ei häiritä alennetulla nopeusrajoituksella ja rajoitus palautetaan 40 kilometriin tunnissa. Tienvarren opasteita hallitaan pilvipohjaisesta Nodeonin Smart City -hallintaympäristöstä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nodeon logo

Tiedot

Tilaaja: Jyväskylän kaupunki
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Majala

Lisätietoja

Yritysprofiili Nodeon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

IoT
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Microsoft
C#
Python

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Älykkäät kaupungit
Älykäs liikenne

Siirry yrityksen profiiliin Nodeon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nodeon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon - Muita referenssejä

Nodeon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia