Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turvallisempi ja helpompi poraus uuden käyttöliittymäratkaisun avulla

Referenssi

Haaste

Poralaitteen käyttöliittymän modernisointi, porausta valvovien ja poran operaattoria ohjaavien toimintojen toteuttaminen.

Ratkaisu

Atostek kehitti paneeli-PC:ssä toimivan käyttöliittymän poralaitteen ja porausprojektin etenemisen valvontaan sekä vikatilanteiden seurantaan mittaustiedon keräyksen ja visualisoinnin avulla. Lisäksi toteutimme kommunikaatioratkaisun PC:n ja poralaitteen automaatiojärjestelmän välille. Atostek valitsi ratkaisussa käytettävät tekniikat, teki toteutustyön, testauksen ja tarvittavan suorituskykyoptimoinnin.

Lopputulos

Uusi käyttöliittymä erottaa TRB-Raise Borersin muista poralaitteiden valmistajista ja on yksi myyntivalteista. Käyttöliittymä avustaa porauksen etenemisessä, opastaa poraajaa, kerää käyttötietoa porauksesta ja ehkäisee vaurioiden syntymistä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Atostek Oy logo

Tiedot

Tilaaja: TRB-Raise Borers

Lisätietoja

Yritysprofiili Atostek kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Atostek kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Atostek - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Atostek - Muita referenssejä

Atostek - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia