Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turvallinen identiteettiratkaisu Betonmastille

Referenssi

Asiakastarina Betonmast

Betonmast on yksi Norjan suurimmista rakennusliikkeistä, ja sillä on asiakkaita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Betonmast aloitti yhteistyön Innofactorin kanssa, koska se halusi hallita ja turvata työntekijöidensä sähköisiä identiteettejä tehokkaammin.

Pilvi-infrastruktuurin hyötyihin kiinni Innofactorin kanssa

Betonmastilla on yhteensä 16 yritystä ja tuhat työntekijää Norjassa ja Ruotsissa, joten sen on tärkeää koota työntekijöiden tiedot siten, että ne kulkevat sujuvasti erilaisten teknisten järjestelmien välillä. Tämän saavuttamiseksi Betonmast päätti hyödyntää pilvi-infrastruktuurin tarjoamia mahdollisuuksia ottamalla käyttöönsä Microsoft Identity Manager -ratkaisun. Pilvisiirtymä on vahvistanut yrityksen luottamusta hyödyntää uusia teknologioita.

IT Manager Øyvind Tørnblad ja HR Director Erland Ensrud Betonmastilta päättivät kääntyä Innofactorin puoleen etsiessään sopivaa ratkaisutoimittajaa.

"Kyseessä oli pitkä prosessi, jonka aikana hyödynsimme jatkuvasti ohjelmistokehittäjien ja projektijohtajien osaamista. Me myös tarvitsimme kumppania tälle matkalle. Meitä rohkaisi tieto siitä, että Innofactor tuntee hyvin Microsoft Identity Manager -ratkaisun ja siihen liittyvät teknologiat", Tørnblad sanoo.

"Innofactorilta palkkaamamme konsultit ovat kuin omia työntekijöitämme. He erottuvat edukseen luotettavana, ammattitaitoisena ja vakaana resurssina."

IT Manager Øyvind Tørnblad

Pätevät ja hyvin saatavilla olevat konsultit

Betonmast luottaa projekteissaan riippumattomien konsulttien palveluihin. Yritys tarvitsee konsulttien apua pysyäkseen ajan tasalla sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien työn alla olevista tehtävistä. Tørnblad on tyytyväinen tehokkaaseen kumppaniyhteistyöhön ja on sitä mieltä, että projektipäälliköiden palkkaaminen omien tarpeiden pohjalta on helppoa.

"Innofactorilta palkkaamamme konsultit ovat kuin omia työntekijöitämme. He erottuvat edukseen luotettavana, ammattitaitoisena ja vakaana resurssina, mikä helpottaa merkittävästi meidän työtämme. Voin suositella Innofactoria myös muille", Tørnblad toteaa.

Suosittelija:

"Innofactorilta palkkaamamme konsultit ovat miltei kuin omia työntekijöitämme. He erottuvat edukseen luotettavana, ammattitaitoisena ja vakaana resurssina, mikä helpottaa merkittävästi meidän työtämme. Voin suositella Innofactoria myös muille."

Øyvind Tørnblad

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Betonmast
Ajankohta: - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Joakim Valderhaug

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Azure

Omat tagit

Microsoft Azure
enterprise mobility management

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia