Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turun AMK sai tehokkaamman raportoinnin: ”Ei enää tulipalojen sammuttamista”

Referenssi

Turun ammattikorkeakoulu on oppilaitos ja osakeyhtiö, jolle tiedon hyödyntäminen merkitsee toiminnan kärjessä olemista. Cerionin toteuttama raportointijärjestelmä on tuonut resurssisäästöjä ja katse on siirtynyt historiatiedosta tulevaisuuden ennakointiin.

Ammattikorkeakoulujen uudistunut rahoitusmalli synnytti pari vuotta sitten Turun AMK:ssa tarpeen tehokkaammalle tietovarastoinnille ja raportoinnille. Korkeakoulu halusi läpinäkyvyyttä toimintaan hyödyntämällä suurta tietomääräänsä paremmin. AMK kääntyi Cerionin puoleen tavoitteenaan saada luotettavampaa tietoa päätöksentekoon, automatisoidusti.

  • Halusimme porautua yhä pienempien yksiköiden dataan, jotta kaikki oleellinen tieto olisi helposti käsillämme. Tiedon hankinta oli ennen erittäin työlästä, kun eri järjestelmistä vietiin dataa omiin exceleihimme, sanoo Turun AMK:n talousjohtaja Ulla-Maija Lakka.

Cerionin kolmiosaisen raportointiprojektin ensimmäinen vaihe, henkilöstöhallinnon ja talouden raportointi, on jo käytössä. AMK:n johto saa vaivattomasti näkyvyyden kaikkeen tarvitsemaansa tietoon.

  • Virhemarginaalit ovat pienentyneet automatisoinnin myötä. Tulipalojen sammuttamisesta on siirrytty analytiikkaan nojaavaan tiedolla johtamiseen. Raportoijan työnkuva on muuttunut lyhyessä ajassa dynaamisemmaksi: työaikaa on vapautunut muutosten ennakointiin ja hallintaan, sanoo Lakka.

Tietoa on ollut aina, mutta nyt se on tuotu reaaliaikaisesti saataville. Tämä on siirtänyt katseet historiasta tulevaisuuteen.

  • Nyt kun tietoinfra on rakennettu, ovat ovet auki kiinnostaville sovelluksille tulevaisuudessa. Raportoinnista voisi esimerkiksi ottaa askeleen oppimisanalytiikkaan, jolloin voisimme tukea opiskelijoiden opintojen etenemistä nykyistä paremmin, visioi Turun AMK:n tietohallintopäällikkö Juha Venho.

Valinnanvapaus vakuutti


Cerionilla on vuosien kokemus oppilaitosten raportointi- ja analytiikkaprojekteista. Turun AMK yllättyi paitsi projektin nopeasta läpiviennistä, myös ratkaisun ketteryydestä. Palvelut on muotoiltu niin, että asiakkaalle jätetään vapaus valita optimaalinen taso ulkoistamisen ja oman tekemisen välillä.


  • Sen jälkeen kun ratkaisu on toimitettu, voimme joko itse jatkaa sen kehittämistä tai antaa Cerionin tehdä kaiken työn, tai mitä tahansa siltä väliltä. Tämän joustavampaa mallia on vaikea saavuttaa, kiittää Lakka.


Cerion vakuutti johdon jo ennen raportointiprojektia, kun AMK:lle tehtiin tarvekartoitus.

  • Tarvekartoituksen loppuraportti oli täysin laite- ja toimittajariippumaton, mikä herätti vahvan luottamuksen Cerionin toimintatapoihin. Oli helppo ryhtyä yhteistyöhön, kun sekä tekninen osaaminen että viestintä olivat niin vankalla pohjalla, sanoo Venho.

Kysy lisää raportointipalveluistamme:

Altti Raali, p. 040 557 3047.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cerion Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Turun AMK

Lisätietoja

Yritysprofiili Cerion Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto
Koulutusala

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

automatisointi
raportointijärjestelmä
tietovarastoautomatisointi
microsoft power bi

Siirry yrityksen profiiliin Cerion Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cerion Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cerion Solutions - Muita referenssejä

Cerion Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia