Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turkulaislähtöinen Anders edelläkävijä kaupunkien digitalisoinnissa

BloggausOhjelmistoyritys Anders Innovations on ollut mukana pitkään julkisen palveluiden digitalisoinnissa, mutta kuluneen vuoden aikana julkisen sektorin osuus yrityksen kokonaisliikevaihdosta on kasvanut lähes puoleen. Anders on ollut mukana lukuisissa eri projekteissa mm. Turun, Tampereen ja Helsingin kaupunkien kanssa. Anders on merkittävä toimija varsinkin Helsingin kaupungin hankkeissa, joihin yritys on myynyt osaamistaan jo yli kahdella miljoonalla eurolla tänä vuonna.

Andersin liiketoiminta kasvaa vauhdilla ja yritys on jo nyt 70 prosenttia edellä viime vuoden liikevaihtoa. Ohjelmistoyritys luottaa julkisen sektorin tavoin avoimen lähdekoodin teknologioihin, mutta kaikkiin projekteihin lähdetään aina kartoittamalla ensin asiakkaan tarpeet. Järjestelmäarkkitehtuurin ja datan hallinnan ymmärtäminen on oleellinen kilpailuetu niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Julkisen sektorin asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä kehitystyöhömme ja osaamisemme on vastannut hankkeiden tarpeita, jonka vuoksi olemme mukana useissa hankkeissa niin Helsingissä, Turussa kuin Tampereella. Kaupungit ovat kilpailutuksissa nostaneet laadullisten kriteerien painoarvoaan, mikä on hyvä sekä toimittajan että asiakkaan lisäarvon kannalta, kertoo Andersin Suomen maajohtaja Mikko Kivistö.

UUSIA ANDERSIN TOTEUTTAMIA DIGITAALISIA PALVELUITA JULKI


Yksi Andersin toteuttamista julkisen sektorin hankkeista julkaistiin juuri lokakuun alussa on Turun kaupungin palvelukartta.fi -verkkopalvelu, jonka karttapalvelun avulla käyttäjä löytää kaupungin tarjoamat palvelut helpommin. Palvelussa on omat käyttäjäprofiilit esimerkiksi heikkonäköisille tai lastenrattaiden kanssa liikkuville, jolloin se tuo palveluiden esteettömyystiedot ja ennakkotutustumisen täysin uudelle tasolle.

Kaupunkien avoimen lähdekoodin ratkaisujen ympärille on kehittymässä yhteistyötä, mikä on huomattavasti helpompaa, kun toteuttava taho on hyvin perillä sekä tilaavan kaupungin tarpeista että alkuperäisen rakentamisen lähtökohdista ja ratkaisuista, kiteyttää hankejohtaja Päivi Saalasto Turun kaupungilta.

Helsingin kaupungin Maanvuokrausjärjestelmä -hanke julkaistiin myös lokakuun alussa ja projektissa Anders vastasi järjestelmän pääkehitystyöstä. Hankkeen tavoitteena on ollut digitalisoida maa- ja kiinteistöomaisuuden hallinnan palveluita sekä automatisoida prosesseja. Maanvuokrausjärjestelmä on niin sanottu rekisterijärjestelmä, jossa hallitaan koko Helsingin alueen vuokrakohteisiin ja -sopimuksiin liittyviä tietoja. Lisäksi järjestelmä sisältää vuokrien laskennan, laskutuksen ja tukee sopimusehtojen valvontaa.

KOVAAN KASVUUN KAIVATAAN KOVIA TEKIJÖITÄ

Kuten IT-toimialalla yleisesti, myös Andersilla on rekrytointi koko ajan päällä ja tarvetta ohjelmistokehittäjille on. Valttikorttina on kansainvälisestikin huomioitu Great Place to Work -sertifikaatti erinomaisesta työpaikasta. Yritys panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja tarjoaa mm. laajat kulttuuri-ja liikuntaedut, joustavat etätyömahdollisuudet ja ulkomaan matkoja.

Jos olisi mahdollista, palkkaisimme välittömästi 10 eri teknologioiden osaajaa tiimiimme Turkuun, Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään. Kysyntää on mm. Python, React, React native, .NET -kehittäjille sekä automaatiotestaajille. Kasvun kannalta oikeiden tekijöiden saaminen on oleellista,
toteaa Andersin COO Jon Tarkiainen.

Anders on kansainvälinen yritys ja toimii lisäksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Anders työllistää Suomen toimistoillaan myös kansainvälisiä työntekijöitä ja käyttää bisneskielenään englantia.

Kirjoittaja:
Mikko Kivistö
Country Manager, Finland

Pinterest
Anders Innovations Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Open source
Django
React
Java
Python

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Julkinen hankinta
julkinen sektori

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia