Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotekuvaston uusi tuleminen

ReferenssiAutoimme vesilukkoasiantuntijaa Prevexiä ylläpitämään tuotevalikoimaansa ja esittämään sen aivan uudella tavalla. 

Prevex, Euroopan suurin vesilukkojen valmistaja, on erikoistunut keittiö- ja kylpyhuoneinnovaatioihin. He tarvitsivat paremman tavan järjestellä tuotetietonsa alati kasvavan tuotekirjonsa tueksi. Lisäksi he halusivat siirtyä pois perinteisestä paperisesta tuotekuvastosta ja korvata sen digitaalisella vaihtoehdolla, josta hyötyisivät niin asiakkaat kuin myyntihenkilöstökin. 

Ratkaistakseen nämä haasteet Prevex lyöttäytyi yhteen Gambitin kanssa, jolla oli jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista projekteista. Oivallettua Prevexin tarpeiden laajuuden syvennyimme tutkimaan tuotetietojen rakennetta parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi. 

Oikean järjestelmän valinta 

Laajan tutkimustyön tuloksena totesimme, että etsimämme ratkaisu löytyy avointa lähdekoodia hyödyntävästä Product Information Management (PIM) järjestelmästä. Valitsimme kaikista markkinoilla olevista vaihtoehdoista Akeneon sen joustavuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. 

Loimme ensin yhteistyössä Prevexin markkinointi- ja myyntitiimin kanssa perustan tuotetiedoille Akeneoon, minkä jälkeen he pystyivät itse lähteä kasvattamaan tietokantaa uuteen PIM-järjestelmäänsä. Samanaikaisesti työstimme tuotekuvastoa, jota valmistuttuaan käytettäisiin sekä sisäisesti että ulkoisesti tuotteiden, dokumenttien, teknisten piirrosten yms. hakuun. 

Suunniteltu tulevaisuutta varten 

Kuvaston ulkoasu kävi läpi parikin erilaista versiota. Aluksi tuotekuvasto muistutti ilmeeltään senhetkistä verkkosivustoa ja Prevexin läsnäoloa verkossa kaiken kaikkiaan. Käytyämme keskusteluja asiakkaan kanssa projektin loppumetreillä päätimme uudistaa kuvaston designin vastaamaan enemmin suuntaa, johon Prevex tulevina vuosina on matkalla. Perinteinen tapa esittää tuotekuvasto sai väistyä uuden ilmeen tieltä - unohtamatta kuitenkaan informatiivisuutta ja helppokäyttöisyyttä. 

Nyt Prevexillä on upea online-kuvasto yhdistettynä PIM-järjestelmään – valmiina vastaanottamaan kaikki tulevaisuuden tuoteinnovaatiot. 

Tutustu kuvastoon osoitteessa catalogue.prevex.com.   

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oy Gambit Labs Ab logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Oy Gambit Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Siirry yrityksen profiiliin Oy Gambit Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oy Gambit Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oy Gambit Labs - Muita referenssejä

Oy Gambit Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia