Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tulevaisuuden tehdas

ReferenssiSuomalaisen teollisuuden kilpailukyvyn mullistaminen 

Pari vuotta sitten Business Finland käynnisti projektin ”Reboot IoT Factory” yhteistyössä teollisuuden johtajien, huippututkimuslaitosten ja asiantuntijapalveluiden tarjoajien kanssa. Heillä oli intohimoinen tavoite – mullistaa suomalaisen teollisuuden kilpailukyky digitalisaation avulla. 

Lukuisia haasteita, jotka koskivat niin logistiikka, robotiikkaa kuin myös työtekijöiden työtehoa ja hyvinvointia, nostettiin esiin. Yksi projektiin osallistuvista yrityksistä oli ABB ja heidän Smart Power tehtaansa Vaasassa. ABB oli kiinnostunut näkemään, kuinka teknologian avulla voidaan parantaa tuottavuutta ja linjastolla työskentelevien työntekijöiden hyvinvointia. 

Yhdessä ABB:n ja toisen paikallisen toimittajan, Parta Gamesin, kanssa aloimme työstää POC:ia tuotannon optimoimiseksi Vaasan Smart Power tehtaalla. Saatavilla oli paljon dataa, joka tähän mennessä oli jäänyt hyödyntämättä. Kehitimme osaamismatriisin, jonka avulla kyettiin prosessoimaan dataa jokaisen kokoonpanolinjan suoriutumisesta.

Kun olimme analysoineet kerätyn datan, lähetimme sen takaisin ABB:n omiin järjestelmiin, joissa se on hyödynnettävissä monin eri tavoin. Se voi auttaa tehdaslinjaston valvojaa tarkkailemaan työn etenemistä reaaliajassa sekä nopeammin reagoimaan mahdollisiin ongelmakohtiin. 

Projektissa kehitetyllä konseptilla on potentiaalia toimia mallina ABB:lle heidän jatkaessaan tehtaidensa digitalisoimista sekä tuotantonsa ja kilpailukykynsä tehostamista.  

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oy Gambit Labs Ab logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Oy Gambit Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Siirry yrityksen profiiliin Oy Gambit Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oy Gambit Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oy Gambit Labs - Muita referenssejä

Oy Gambit Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia