Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tulevaisuuden sopimuspalvelu Sopimustieto.fi toi helpon sopimisien kaikkien saataville

Referenssi

Tulevaisuuden sopimuspalvelu Sopimustieto.fi pyrkii tuomaan helpon sopimisen kaikkien saataville tarjoamalla käyttäjille älykkään Sopimuskoneen, SopimusSign allekirjoittamisen ja automaattisen sekä turvallisen arkiston samassa paketissa.

Idean syntymä
Juristien laatimien kirjallisten sopimusten tekeminen voi olla kallista ja aikaavievää. Tästä varatuomari Marko Teppo sai idean sähköisestä sopimuspalvelusta asiakirja dokumentaation helpottamiseksi. Idea konkretisoitui Sopimustieto.fi-verkkopalveluksi, joka mahdollistaa erilaisten sopimusten laatimisen, arkistoinnin ja allekirjoituksen yrityksille ja yksityishenkilöille älylaitteelta. Helppokäyttöisestä sopimustiedosta löytyy valtava määrä sopimussisältöjä suomen- ja englanninkielellä. Käyttäjä voi teknologiaa hyödyntämällä rakentaa tarpeeseensa soveltuvan sopimussisällön.

Miten Meiko mukana?
Meiko on ollut luomassa Docue Technologies Oy:n verkkopalvelua yrityksen alkumetreiltä asti, vuodesta 2015. Teppo etsi tuolloin startup-yritykselleen teknistä kumppania ja tieto Meikon vahvasta ohjelmointiosaamisesta kiri hänen korviinsa. Yhteistyö oli valmis alkamaan.

Sopimustieto-projektista tuli Meikolle kuin oma lapsi, koska räätälöimme palvelun alusta loppuun toimitusjohtaja Tepon vision mukaiseksi. Kaikki palvelun ominaisuudet, kuten SopimusChat ja sähköinen arkistointi ovat Meikon käsialaa. Saavutimme parhaan mahdollisen yhteisymmärryksen asiakkaan kanssa kommunikoimalla avoimesti ja säännöllisesti koko projektin ajan. Yhteistyö sujui saumattomasti käyttämällä ketterän kehityksen menetelmiä, esim. sprinttimallia ja retroja.

”Yhteistyön kohokohtia ovat olleet yhteiset suunnittelupalaverit ja se, kun jotain suurempaa ominaisuutta on suunniteltu pitkään ja sitten kun se tuli julkiseksi käyttäjille.”
- Ronnie Nygren, Projektipäällikkö 2016-2018

Sopimustieto tänä päivänä
Hioimme timanttia vuoden 2018 lopulle, kunnes yhteisesti totesimme kehitystyön tulleen päätökseensä. Palvelun hyvästä käytettävyydestä kertoo se, että nykyisin Sopimustieto.fi palvelulla on yli 40 000 käyttäjää laajalla asiakassegmentillä aina pörssiyhtiöistä oppilaitoksiin.


Suosittelija:

Meiko ei ole vain toteuttanut Sopimustiedon softaan liittyvää koodaustyötä, vaan on ollut aidosti ideoimassa ja kehittämässä koko ohjelmiston toimintalogiikkaa. Meikon devaajat ovat antaneet yrittäjämäisen intohimopanoksen projektiin ja se on näkynyt kaikessa tekemisessä ja lopputuloksessa.

Marko Teppo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Meiko Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Docue Technologies Oy
Ajankohta: 2015 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ronnie Nygren, +358 45 8401 336

Lisätietoja

Yritysprofiili Meiko kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Open source
Laravel
Node.js
React
React Native
PHP

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

ketterä ohjelmistokehitys
design system
komponenttikirjasto

Siirry yrityksen profiiliin Meiko kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Meiko - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Meiko - Muita referenssejä

Meiko - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia