Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tulevaisuuden asiakaspalvelu - kustannuserästä kasvun ajuriksi

BloggausAsiakaspalvelun merkitys kasvun ajurina jää usein muiden toimintojen jalkoihin. Todellisuudessa ei kuitenkaan ole toista liiketoimintayksikköä, joka pääsisi kurkistamaan yhtä vahvasti asiakkaiden pään sisälle.

Asiakaspalveluun otetaan yhteyttä aina, kun on tarvetta lisätiedoille, avulle, huollolle ja reklamaatioille. Asiakaspalvelu on eturintamassa vastaanottamassa asiakkaiden huolia ja murheita, toiveita ja odotuksia. Asiakaspalvelu on siten avainasemassa, kun halutaan miettiä lisämyyntiä tai kehittää tarjoomaa.


Tästä huolimatta asiakaspalvelu saatetaan nähdä vain kuluna. Viisaampaa olisi nostaa se ansaitsemaansa asemaan muiden kriittisten toimintojen rinnalle, ja näin antaa sen tarjota osaamisensa ja tietämyksensä koko yrityksen käyttöön.

Yhdelläkään yrityksellä ei ole varaa huonoon asiakaspalveluun ja hyvin toimiva asiakaspalvelu on ennen kaikkea kilpailuetu. Tulevaisuuden menestyjät hyödyntävät uusia teknologioita ja integroivat jokaisen asiakaskohtaamisen osaksi asiakaspalvelua.

TULEVAISUUDEN ASIAKASPALVELU -RAPORTTI

Tekemämme katsaus kokoaa yhteen tutkittua tietoa ja kokemuksen tuomia näkemyksiä asiakaspalvelun tulevaisuudesta ja sille asetetuista odotuksista. Haluamme oppaan myötä antaa eväitä, ideoita ja suuntaviivoja asiakaspalvelun kehittämiseen.

Toivottavasti saat siis uutta tietoa, uusia ajatuksia ja inspiraatiota, joiden vauhdittamana myös sinun yrityksesi asiakaspalvelu voi keskittyä entistä paremmin kohtaamaan ihmiset ihmisinä - avoimesti, inhimillisesti ja tunteita välittäen. Ja siinä samalla toimia yrityksen kasvun ajurina.

Lataa Tulevaisuuden asiakaspalvelu -raportti.

Kirjoittaja

Matti Heikkonen

Matti Heikkonen toimii Benemen Oy:n toimitusjohtajana. Hän on ohjelmistoalalla kansainvälisen sarjayrittäjyyden uranuurtaja, ja hänellä on 20 vuoden kokemus operatiivisesta johtamisesta, hallitustyöstä, sijoittamisesta sekä nopean kasvun aikaansaamisesta erityisesti Software-as-a-service ja Cloud -liiketoimintamallien saralla. Questback, Digium ja Identia ovat esimerkkejä yrityksistä, joissa Matti on toiminut yrittäjänä ja operatiivisena johtajana, ja jotka hän on vienyt Pohjoismaiden tai Euroopan markkinoille. Matin erityisinä kiinnostuksen kohteina ovat asiakaskokemus ja operatiivinen tehokkuus.

Pinterest
Benemen logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Benemen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa
Pankki ja vakuutus
Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

asiakaskokemus
asiakaspalvelu
liiketoiminnan kehitys
pilviratkaisut

Siirry yrityksen profiiliin Benemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Benemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Benemen - Muita referenssejä

Benemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia