Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Trivore oy: Myyntitilausarkisto joukkoliikenteeseen

Referenssi

Mitä tavoiteltiin?

Trivore oy on turkulainen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut verkkoidentiteetin hallintaan ja sen ympärille rakentuviin palveluihin ja teknologioihin. Trivore oli mukana laajassa suomalaisten kaupunkien ja yritysten yhteishankkeessa, jossa kehitettiin joukkoliikenteen digitalisointia. Hankkeessa suomalaisille kaupungeille luotiin joukkoliikenteen lipputapahtumia käsittelevä myyntitilausarkisto. Trivoren kumppaniksi tätä toteuttamaan valikoitui BeanBakers oy. Tavoitteena oli luoda kokonaan uusi palvelu, joka mahdollistaisi erityyppisten lippujen myyntiin liittyvien tietojen seuraamisen sekä arkistotietoon perustuvien koosteiden tuottamisen erillisiä laskutusjärjestelmiä varten.

Mitä teimme?

BeanBakersin ohjelmistokehittäjät tuottivat pilvipohjaisen full-stack sovelluksen, joka koostuu selainkäyttöisestä responsiivisesta käyttöliittymästä ja taustapalvelusta, johon integroituu tietovarasto, lipunmyyntitietojen välitykseen liittyvät rajapinnat ja eräajoja suorittavat prosessit. Taustajärjestelmän teknologiana hyödynnettiin Javaa, Spring Frameworkia ja REST-rajapintoja sekä MongoDB-tietokantaa. Selainkäyttöliittymä toteutettiin Web Component standardeja hyödyntävällä kirjastolla, joka perustuu Vaadin 14 Platformiin. Lopulta sovelluksen osista rakennetaan Gitlab CI pipelinessä Dockeriin perustuvia mikropalveluita.

Lopputulos

Trivore oy:lle toimitettiin sovellus, jonka avulla joukkoliikenteen lippujen myyntihistoriadataa voidaan hyödyntää laskutusaineistojen luomiseen. Järjestelmästä saadaan muun muassa tietoa siitä, millaisia lippuja on ostettu sekä kuinka paljon ja millä linjoilla niitä on käytetty. Sovellus mahdollistaa useiden erilaisten tietojärjestelmien tietojen yhdistämisen tehokkaasti.

Suosittelija:

Olemme tehneet yhteistyötä BeanBakersin ohjelmistokehitystiimin kanssa toteuttaaksemme verkkopohjaisia käyttöliittymä- ja taustapalveluita joukkoliikenteen ja kiinteistöhuollon asiakkaillemme. BeanBakersin kehittäjien laaja-alainen verkkosovelluskehityksen osaaminen on mahdollistanut laajempien ja monipuolisempien järjestelmäkokonaisuuksien toteuttamisen Trivoren asiakkaille. BeanBakersin erityisosaamista ovat käyttöliittymien suunnittelu ja toteutus niin mobiili- kuin työpöytäkäytössäkin sekä erinomainen kyky rakentaa taustajärjestelmiä mikropalveluina.

Kari Mattsson, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
BeanBakers Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Trivore Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
David Mullo, david@beanbakers.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili BeanBakers kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
It-infrapalvelut
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Spring
Full Stack
Rest
MongoDB
Vaadin
Docker

Siirry yrityksen profiiliin BeanBakers kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

BeanBakers - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

BeanBakers - Muita referenssejä

BeanBakers - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia