Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tripower parantaa kolmen sähköyhtiön asiakaspalvelua

ReferenssiSähköyhtiöiden yhteinen palveluyhtiö Tripower Oy korvaa Keravan Energian, Nurmijärven Sähkön ja Mäntsälän Sähkön asiakastietojärjestelmät IT-palveluyritys CGI:n energiaratkaisulla. Sähköyhtiöt parantavat sähkömittareiden etäluennan ja laskutuksen yhteispeliä sekä tarjoavat monipuolisempia verkkopalveluja ja henkilökohtaisempaa hinnoittelua asiakkailleen.


Sähköyhtiöiden asiakkaille uudistus näkyy parempana palveluna. Esimerkiksi verkkopalvelujen tarjonta kasvaa merkittävästi. Jatkossa sähkönkäyttäjät voivat tehdä verkossa mm. sähkösopimuksen tai muuttoilmoituksen ja seurata nykyisen sopimuksen tilaa, hintoja ja voimassaoloa.

”Asiakkaamme ovat tottuneet hoitamaan pankkiasiansa verkossa. Nyt sama joustavuus toteutuu myös sähkön ja lämmön osalta. Yritykset voivat tehdä asiakkailleen räätälöidympiä tarjouksia ja saada kustannussäästöä automatisoinnista ja virheiden vähenemisestä”, kertoo Tripower Oy:n toimitusjohtaja Lauri Laine.

Reaaliaikaisen tiedon avulla energian käyttäjät ja myyjät voivat optimoida toimintaansa kustannustehokkaalla ja kestävää kehitystä tukevalla tavalla. Energia-alalla toimivalle yritykselle reaaliaikainen tieto markkinoista on menestyksen edellytys.

”Sähkön hinta vaihtelee jatkuvasti. Nyt kun järjestelmä seuraa toimintaa automatisoidusti, yhtiöt pystyvät reagoimaan nopeasti muutoksiin. Aiemmin jouduimme yhtiöissä toimimaan pitkälti jäykkien tietojärjestelmien ehdoilla, mutta nyt voimme kaikki kehittää asiakaspalveluamme ja muitakin toimintaprosessejamme innovatiivisesti”, sanoo Lauri Laine.

Tripower edellytti uudelta järjestelmältä muokattavuutta. Valittu järjestelmä on muokattavissa markkinatilanteen ja mahdollisten sääntelyyn liittyvien muutosten mukaan.

”Pohjoismaisten sähkömarkkinoiden ennakoidaan avautuvan viiden vuoden sisällä, ja silloin kansainvälistyvät markkinat vaativat uusia ominaisuuksia myös sähköyritysten toiminnanohjausjärjestelmiltä. Meille on tärkeää auttaa energia-alalla toimivia asiakkaitamme menestymään myös uusilla pohjoismaisilla markkinoilla. Seuraamme alan kehitystä tarkkaan, jotta voimme yhdessä hioa järjestelmiä ja palvelujamme vastaamaan tulevia tarpeita”, kertoo CGI:n johtaja Henry Nieminen.

CGI:n energia-alan kokonaisratkaisu perustuu Microsoftin Kolibri for Dynamics -toimialaratkaisuun. Uusi palvelu otetaan käyttöön Nurmijärvellä ja Mäntsälässä ensi vuonna.

Suosittelija:

”Asiakkaamme ovat tottuneet hoitamaan pankkiasiansa verkossa. Nyt sama joustavuus toteutuu myös sähkön ja lämmön osalta. Yritykset voivat tehdä asiakkailleen räätälöidympiä tarjouksia ja saada kustannussäästöä automatisoinnista ja virheiden vähenemisestä”

toimitusjohtaja Lauri Laine

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tripower Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia