Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Trinerian ohjelmistot ovat keskeisessä osassa Varten jokapäiväistä toimintaa

ReferenssiTrinerian kehittämät, jatkojalostamat ja ylläpitämät ohjelmistot ovat keskeisessä osassa Varten jokapäiväistä toimintaa.


”Käytämme päivittäin useita eri ohjelmistoja, joiden kehityksestä, tuotannosta ja ylläpidosta Trineria vastaa. Osa ohjelmistoistamme on ollut olemassa jo ennen Trineriaa, osa on luotu yhdessä alusta saakka.”

Erityistä kiitosta yhteistyössä on saanut vastavuoroisuus, sillä yhdessä ideoimalla sekä tarpeiden ja tekniikan kohtaamisella saadaan aikaan paras lopputulos. Trinerian kanssa voidaan toimia ilman turhaa byrokratiaa tai välikäsiä, minkä ansiosta asiat etenevät ketterästi ja helposti.

”Minusta yksi parhaista puolista Trinerian kanssa työskentelyssä on se, että ideoita ja ajatuksia voidaan pallotella yhdessä. Toiminta on vastavuoroista, ja yleensä idearaakileesta kasvaa yhdessä kehittämällä paras lopputulos. On mukavaa, kun saa toimia aina saman tutun henkilön kanssa, ajatusmaailmat kohtaavat ja töitä tehdään tehokkaasti ilman turhaa säätöä.”

Yksi tärkeimmistä asioista silloin, kun yrityksellä on jo valmiina jonkinlaista ohjelmistopohjaa, on selvittää, voidaanko vanhaa ohjelmistoa jatkokehittää. Vanhojen ja uusien järjestelmien integrointi sekä yhdessä kehittämisen myötä optimoidut toimintaprosessit tehostavat yrityksen arkipäivää. 

”Olemme korjanneet Trinerian kanssa yhdessä vanhaa ja kehittäneet uutta. Uudet järjestelmät on onnistuttu integroimaan toimivasti vanhoihin, ja kokonaisuus toimii nyt mainiosti. Suurin hyöty yhteistyöstä on ollut se, että järjestelmät nopeuttavat tiedonkulkua ja uusien toimintatapojen käyttöönottoa yrityksemme sisällä. Myös työturvallisuuden seuranta on parantunut ohjelmistojen kehittämisen myötä.”

Hans Pasila, Varte Oy

Suosittelija:

Hans Pasila

Pinterest
Referenssin infoboxi
Trineria Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Varte Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Hans Pasila

Lisätietoja

Yritysprofiili Trineria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Siirry yrityksen profiiliin Trineria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trineria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Trineria - Muita referenssejä

Trineria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia