Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Trimble Forestry Europe laajensi NetSuite-ratkaisuaan

ReferenssiDigia toimitti Trimble Forestry Europelle NetSuite OneWorld -taloudenohjausratkaisun.

"Teemme metsäalan tarpeisiin it-ratkaisuja, jotka helpottavat ja tehostavat työntekoa", kertoo Trimble Forestry Europen talousjohtaja Leena Kelhu.

"Aiemmin toteutetut Fifth Elementin ja Silvadatan taloudenohjausratkaisut antoivat meille hyvän kuvan Digian SKY-yksikön osaamisesta ja NetSuitesta ratkaisuna. Kun kolme yritystämme yhdistyi yhdeksi, se edellytti myös taloushallinnon järjestelmän yhtenäistämistä, joka tehtiin vaiheittain. Digia kykeni tähän sopimassamme tavoiteaikataulussa ja budjetissa", hän jatkaa.

"Vaikka olemme itse ohjelmistoliiketoiminnassa vahvasti mukana, halusimme jatkaa valitulla linjalla ja tukeutua maailman johtavaan pilvitaloudenohjaukseen. Suutari pysyköön lestissään", hän naurahtaa.

NetSuite OneWorld tukee yhtenäisten prosessien käyttöä eri maissa


NetSuite OneWorld tarjoaa reaaliaikaisen ja yhtenäisen globaalin liiketoiminnan hallinta-alustan kansainvälisille yhtiöille, joilla on useita tytäryhtiöitä. OneWorld auttaa monikansallisia yrityksiä virtaviivaistamaan tytäryhtiötoimintojaan ja tuottaa reaaliaikaista läpinäkyvyyttä paikallisella, alueellisella ja pääkonttoritasolla. NetSuite OneWorldin avulla yritykset voivat kehittää liiketoiminnan vakioprosesseja ja ottaa ne käyttöön kaikissa liiketoimintayksiköissä ja tytäryhtiöissä vaivatta.

"Haluamme varmistaa prosessien ja parhaiden käytäntöjen käytön kaikissa toimipaikoissamme eri puolilla maailmaa. Tämä on omiaan lisäämään tuottavuutta ja kannattavuutta", Leena Kelhu toteaa.

NetSuite-ratkaisu kiinnostaa laajemminkin


"Forestry-divisioona tukeutuu ainoastaan Oracle-yhteensopiviin ratkaisuihin", kertoo divisioonan talousjohtaja Darcy Bennett.

"Toteutukset Suomessa ovat saaneet meidät kiinnostumaan NetSuitesta laajemminkin", hän jatkaa.

Asiakkaalle valitaan aina paras vaihtoehto


"Lähdimme pohtimaan eri vaihtoehtoja ja asiakkaan ollessa tyytyväinen operatiivisen ohjauksen nykyjärjestelmiin, päätimme integroida talouden NetSuite OneWorld -ratkaisuun, vaikkakin NetSuite tarjoaa kaikki nykyaikaiset pilvityökalut koko prosessiin liidistä kirjanpitoon", toteaa Digian Senior Business Consultant Arto Ignatius.

"Yhteistyö on sujunut puolin ja toisin mutkattomasti. Uskomme ymmärtävämme hyvin toisiamme ja meille molemmille tärkeitä asioita. Niistä kommunikointi on ollut avointa ja selkeää. Yhteistyöllä on luja pohja ja sellaista kumppanuutta on hyvä edelleen kehittää", toteavat Leena ja Arto yhdessä.

Taustatietoja:
Trimble on liikevaihdoltaan 2.3 MRD USD vaihtava kansainvälinen pörssiyhtiö, jonka pääkonttori on USA:ssa. Konsernin Forestry-divisioonaa johdetaan Kanadasta. Trimble on aktiivinen yritysostaja, konserni hankkii vuosittain 9-13 uutta yhtiötä.

Lue aiemmin julkaistu asiakastarina Trimble Forestry Finlandin NetSuite-käyttöönotosta.


Haluatko päästä näkemään, miltä NetSuite näyttää? Demon avulla saat hyvän kuvan, miten järjestelmä sopii teidän yrityksenne tarpeisiin. Pyydä tästä maksuton demo.


Suosittelija:

"Yhteistyö on sujunut puolin ja toisin mutkattomasti. Uskomme ymmärtävämme hyvin toisiamme ja meille molemmille tärkeitä asioita. Niistä kommunikointi on ollut avointa ja selkeää. Yhteistyöllä on luja pohja ja sellaista kumppanuutta on hyvä edelleen kehittää".

Leena Kelhu, talousjohtaja, Trimble Forestry Europe

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digia Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Trimble Forestry Europe
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Ignatius, Senior Business Consultant, Digia,+358 40 484 5446, arto.ignatius(a)accountorenterprise.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Digia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

NetSuite
Oracle NetSuite
Toiminnanohjaus
taloudenohjaus
liiketoiminnan hallinta-alusta
tytäryhtiöt
tytäryhtiötoiminnat
NetSuite OneWorld

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digia - Muita referenssejä

Digia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia