Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Treamerin menestystarina – ideasta valmiiksi mobiilisovellukseksi

ReferenssiEikö olisi mahtavaa, jos voisit hankkia luotettavia tilapäistyöntekijöitä nopeasti vain muutamalla älypuhelimen pyyhkäisyllä?

Menestystarinat lähtevät usein liikkeelle hyvästä ideasta tai oivalluksesta, joissa kiteytyy ratkaisua kaipaava ongelma. Ideasta työ jatkuu konseptin hiomisella sekä itse tuotteen tai palvelun rakentamisella.

Treamer on uudenlainen keikkatyövälityspalvelu, joka taannoin keräsi yli 350 000 € rahoitusta Invesdorin julkisen osakeannin kautta. Treamerin ja Punoksen yhteistyö käynnistyi, kun Treamerin CEO Peter Sazonov otti suosituksen kautta yhteyden Punoksen Hannu Alakankaaseen. Treamerin perustajatiimin idea kuulosti välittömästi hitiltä: mobiilipalvelu, jonka kautta kuka tahansa voi tilata lisäkäsiä lyhytkestoisen työn suorittamiseen.

Itse asiassa, pelkän sovelluksen sijaan voitiin puhua kokonaisesta uudesta palvelumallista, johon mm. palkanmaksu, verot ja viranomaisilmoitukset kuuluivat sisäänrakennettuina.

Treamerin tiimi oli miettinyt konseptia, palvelukuvausta ja jopa käyttöliittymää jo pitkälle. Suunnittelu onkin menestystuotteen kulmakivi: ratkaistava ongelma, kohderyhmä, liiketoimintamalli ja markkinoille sijoittuminen kannattaa olla mielessä jo ennen ensimmäisen koodirivin kirjoittamista. Punoksen toimintatapaan kuuluu vahvasti myös asiakkaan liiketoiminnan sparraaminen ennen teknologian mukaanottamista.

Palvelun suunnittelu kannattaa vain tiettyyn pisteeseen asti: sen jälkeen kannattaa antaa ääni asiakkaille, palvelun potentiaalisille käyttäjille. Treamerille oli tärkeää saada ensimmäinen versio nopeasti kohderyhmän edustajien käsiin, palautteen ja kehitysehdotusten keräämistä varten.

Ensimmäinen Android-prototyyppi valmistui parissa kuukaudessa. Vaikka kaikkia ominaisuuksia ei toteutettu ensimmäiseen versioon, Treamerin nuorista käyttäjistä valittu pilottiryhmä pääsi antamaan sovelluksesta elintärkeää palautetta jo aikaisessa vaiheessa.

Prototyypin toteutusteknologiaksi valittiin ns. natiivi ohjelmointikieli, joka mahdollistaa käytetyn alustan – tässä tapauksessa Androidin – ominaisuuksien mahdollisimman tehokkaan hyödyntämisen. Natiiviteknologian vaihtoehtoja ovat mm. HTML5 tai React Native, joiden avulla sovellusta voidaan kehittää usealle alustalle yhtä aikaa.

Prototyypistä saadun rohkaisevan kokemuksen ja palautteen perusteella Treamerin palvelua lähdettiin kehittämään eteenpäin.

Apple iPhoneille suunnatun iOS-version toteutustekniikaksi valittiin Applen oma Swift-ohjelmointikieli. Treamerin sovelluksessa hyödynnettiin verrattain vaativia animaatioita, pyyhkäisytoimintoja sekä karttanäkymiä, joihin katsoimme natiivitoteutuksen olevan käyttökokemuksen kannalta paras vaihtoehto.

Nykyaikaisen mobiilisovelluksen ja yrityksen liiketoiminnan elinehto on varmatoiminen ja turvallinen verkkopalvelu – pilvi, jossa käyttäjien elintärkeät tiedot majailevat. Treamerin ns. backend-ratkaisun keskiöön valittiin Amazonin pilvipalvelu, Stripe-luottokorttimaksut sekä integraatio Palkkaus.fi –palveluun. Käyttäjien rekisteröinti päätettiin tehdä helpoksi Facebook SDK:n avulla.

Nykyaikaiset ohjelmistotuotteet eivät toimi tyhjiössä vaan tukeutuvat muihin markkinoilla oleviin tukipalveluihin. Ohjelmistoyrityksen osaamista onkin valita oikeat, liiketoimintaa tukevat oheispalvelut ja hoitaa osien luotettava integrointi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Kun palvelu alkoi saada ilmaa siipiensä alle, Treamer halusi kasvattaa omaa in-house-tiimiään ja palkata sovelluskehittäjiä omille palkkalistoilleen.

Myös tässä Punos oli asiakkaansa avuksi: autoimme Treameria määrittämään osaamistarpeet ja rekrytoimaan kehittäjämarkkinoilta tehtävään parhaiten sopivat osaajat. Luonnollisesti töiden ja osaamisen siirtäminen uusille tekijöille tehtiin mahdollisimman saumattomasti.

Olemme ylpeitä yhteistyöstämme Treamerin kanssa. Yritys on malliesimerkki markkinoita mullistavasta palveluista ja loistava esimerkki kotimaisesta innovoinnista. Menestyksekäs rahoituskierros keräsi sijoittajia 13 eri maasta ja antaa Treamerille vauhtia maailman valloitukseen – yksi keikkatyö kerrallaan.

Voit tutustua tarkemmin Treameriin ja palkata itsellesi helposti keikkatyöläisiä Treamerin verkkosivuilla.

Liiketoiminnan kasvaessa Treamerin sovelluskehitys on siirtynyt yrityksen sisäisen tiimin vastuulle.

Suosittelija:

Yhteistyö Punos Mobilen kanssa toimi erittäin hyvin ja lopputulokset ylittivät odotuksemme.

Peter Sazonov, toimitusjohtaja, Treamer Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Punos Mobile Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Treamer Oy
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Hannu Alakangas

Lisätietoja

Yritysprofiili Punos Mobile kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Maksaminen
Mobiilikehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Teknologia

Android
iOS
React Native
Java
Swift

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Agile
ketterä kehittäminen
Ketterä kehitys
ketterä ohjelmistokehitys
työnhaku
Digitalisaatio
asiakaskohtaamisten digitalisaatio
asiakaskohtaaminen
mobiililaitteet
mobiiliapplikaatiot
mobiili
mobiiliratkaisut
mobiilikirjautuminen
Mobiilisovellukset
applikaatiot
agile methods
agile coach
käyttöliittymä
user experience
user interface
mobiilikonsultointi
mobiilikehityksen konsultointi
palkanmaksu
treamer
agile development
punos
punos mobile
facebooksdk
cloudinarysdk

Siirry yrityksen profiiliin Punos Mobile kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Punos Mobile - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Punos Mobile - Muita referenssejä

Punos Mobile - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia