Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Transmeri

Referenssi

”Saimme äkillisen resurssipulan sattuessa BPS:n osaavan SAP-ammattilaisen vahvistamaan tiimiämme alle kahden viikon kuluttua yhteydenotostamme” Saila Pitkäjärvi, Customer Service Manager, Transmeri Logistics

Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet päivittäistuotteiden ja kosmetiikan maahantuonnissa, markkinoinnissa ja valmistuksessa. Koko konsernin liikevaihto oli 187,1 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja se työllistää yhteensä 534 henkilöä. Konserniin kuuluvat maahantuoja ja markkinoija Oy Transmeri Ab, sopimusvalmistaja Transmeri Logistics sekä Banmark, Sultrade ja Miraculous.

Vuonna 2016 Transmerille tuli äkillisiä ja tilapäisiä tarpeita SAP-osaajille. Tilanteet syntyivät luonnollisten muutosten kautta: äitiysloman alkaessa ja henkilömuutosten tapahtuessa. BPS:n kaksi asiantuntijaa työskentelivät kiinteänä osana Transmerin organisaatiota muutamien kuukausien ajan, IT -tuessa ja asiakaspalvelutiimissä. BPS:n SAP-ammattilaiset aloittivat Transmerilla lyhyellä varoituksella, jo kahden viikon kuluttua ensimmäisestä yhteydenotosta.

Vahva SAP-ammattitaito oli Transmerin organisaatiolle olennainen edellytys valinnalle. Käytössä oleva järjestelmä sisältää useita eri osa-alueita varastonhallinnasta taloushallintoon eikä ammattitaitoisia henkilöitä ole helppo löytää nopealla varoitusajalla. BPS olikin luonteva valinta kumppaniksi vankan SAP-kokemuksen vuoksi ja Transmeri pystyi luottamaan BPS:n ammattilaisten pätevyyteen.

Transmerin saavuttamat merkittävimmät hyödyt olivat liiketoimintojen häiriötön jatkaminen, varmuus ammattitaitoisesta työntekijästä ja mahdollisuus keskittyä rauhassa pysyvän ratkaisun löytämiseen. Perehdytyksessä säästettiin huomattavasti aikaa, kun BPS:n ammattilainen pystyi aloittamaan tuottavan työn saman tien. BPS:n asiantuntijat toivat myös esiin uusia käyttötapoja ja kehitysideoita toimiessaan täysivaltaisina tiimijäseninä.

BPS:n vahvuudet ovat Transmerin mukaan ymmärrys SAP-prosesseista ja -toiminnoista, joustavuus, asiantuntevuus ja helppo lähestyttävyys. Esimerkiksi sovittua palvelujaksoa pystyttiin pidentämään ongelmitta suunniteltua pidemmäksi. Kommunikointi BPS:n kanssa on ollut luontevaa ja keskustelu teknisistäkin asioista on sujunut käytännönläheisesti. Transmeri käyttäisi erittäin todennäköisesti BPS:n Insourcing-palveluita uudelleen vastaavissa tilanteissa.

Suosittelija:

”Saimme äkillisen resurssipulan sattuessa BPS:n osaavan SAP-ammattilaisen vahvistamaan tiimiämme alle kahden viikon kuluttua yhteydenotostamme”

Saila Pitkäjärvi, Customer Service Manager, Transmeri Logistics

Pinterest
Referenssin infoboxi
Islet Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Transmeri
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Islet Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Vuokratyövoima

Omat tagit

Päivittäistuotteet
Kosmetiikka
Insourcing

Siirry yrityksen profiiliin Islet Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Islet Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Islet Group - Muita referenssejä

Islet Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia