logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Trainer's House pelillisti muutoksen johtamisen

ReferenssiTrainers’ House Oyj on muutos- ja valmennusyhtiö, joka auttaa asiakkaitaan eteenpäin vahvistamalla arjen johtajuutta. Tukeakseen paremmin asiakkaidensa muutoshankkeita ja -johtamista Trainers’ House otti käyttöön täysin uudenlaisen, pelillistetyn valmennustyökalun Pulssin. Pulssin avulla Trainers’ Housen asiakkaat jalkauttavat muutoksen yritysten arkeen ja muutoksesta tulee läpinäkyvää, mitattavaa ja reaaliaikaista.


Pulssi kannustaa asiakasyritysten työntekijöitä kertomaan viikoittain omasta tekemisestään. Sekä työntekijät itse että johto voivat seurata viikkotasolla, onko yrityksessä tehty oikeita, sovittuja asioita ja mitä tuloksia uudenlainen tekeminen on tuonut mukanaan.

”Halusimme ajatella isosti ja päätimme tuoda jotain kokonaan uutta valmennustoimialalle. Hioimme Pulssi-palvelun konseptin kuntoon yhdessä Cloudrivenin rautaisten ammattilaisten kanssa. He ymmärsivät nopeasti tarpeemme ja esittivät rohkeasti uusia ideoita pelillistämiseen liittyen”, kertoo Trainers’ Housen innovaatiojohtaja Antti Kiukas.

Cloudriven rakensi Pulssin ketterästi tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakkaat ovat ottaneet uuden Pulssin innostuneesti vastaan. Trainers’ House on onnistunut syventämään ratkaisun avulla asiakassuhteitaan, parantamaan asiakasviestintäänsä ja rakentamaan uutta liiketoimintaa.

”Pulssi on todellakin ylittänyt odotuksemme. Emme olisi ikinä saavuttaneet näin upeita tuloksia ilman Cloudriveniä! Suosittelen heitä lämpimästi”, sanoo Kiukas.

Suosittelija:

Antti Kiukas

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cloudriven Oy

Tiedot

Tilaaja: Trainers' House

Lisätietoja

Yritysprofiili Cloudriven kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Cloudriven kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cloudriven - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cloudriven - Muita referenssejä

Cloudriven - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Cloudriven kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia