Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Traficomin sähköisen asioinnin alusta

Referenssi

Asiakastarina Traficom

Traficomin VISA-palvelualusta on sähköisen asioinnin alusta, johon kuuluu useita kymmeniä Traficomin toimintaa tukevia ja asiakkaiden arkea helpottavia ratkaisuja. Yhdessä Innofactorin kanssa kehitetty palvelualusta on pitkäjänteisen kehitystyön lopputulos. Kehitystyö ja ylläpito jatkuvat edelleen ketterän kehitysmallin mukaisesti. Liikenne- ja viestintävirasto, lyhyemmin Traficom, on liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen.

"Olemme turvallisuusvirasto sekä liikenne- että kyberturvallisuuden osalta. Olemme siis aika monipuolinen digitalisaatiota tukeva organisaatio", kuvailee Traficomilla teknologia- ja tietopalveluiden kehityspäällikkönä toimiva Kirsi Jäntere.

Ennen liikenne- ja viestintäviraston perustamista Traficomin palvelut kuuluivat viestintäviraston alle. Silloin asiakkaille ei ollut tarjolla minkäänlaisia sähköisiä asiointipalveluita.

"Päätimme, että meidän on syytä seurata digitalisaation tien kulkuja", Jäntere hymyilee.

Palvelualustaa kehitetään yhdessä eteenpäin jatkuvan kehityksen periaatteella

VISA-palvelualustan tarjoamat sähköiset asiointipalvelut koostuvat muun muassa radiolupasovelluksesta, radiomikrofonisovelluksesta, yhteydenottolomakkeista, tiedonkeruusovelluksesta, häiriöhallintajärjestelmästä, kenttätyökartasta, ekstraneteistä, erilaisista tiedon jakosovelluksista ja yhteisistä palvelukomponenteista.

"VISA on palvelualusta, mutta myös sovellus- ja integraatioalusta. Tämän alustan kautta on toteutettu useita kymmeniä rajapintoja ulkoisiin ja sisäisiin sovelluksiin erilaisille toimijoille, sisäisiin taustajärjestelmiin ja viranomaisten väliseen kommunikaatioon. Sen lisäksi tämä on sovellusalusta, sillä VISAan on tehty useita eri sovelluksia sekä loppuasiakkaillemme että sisäiseen käyttöön omille asiantuntijoillemme", Jäntere summaa.

Palveluiden kehittämistä ja ylläpitoa tehdään jatkuvalla kehitys- ja ylläpitomallilla, jossa Innofactorin tiimi vastaa ylläpidosta ja jatkokehityksestä ketterän kehitysmallin mukaisesti. Traficom on käyttänyt ketterää kehitysmallia on useiden vuosien ajan.

"Loppukäyttäjät hyötyvät siitä, että meillä on parempia, helppokäyttöisempiä, nopeampia, automaattisempia ja kaikki digitalisaation mittapuut täyttäviä palveluita. Olemme myös yhdessä Innofactorin kanssa valmiita kehittämään sitä aina uudelle tasolle jatkuvan kehityksen periaatteella", Jäntere kertoo.

Innofactor pystyy ennakoimaan Traficomin tarpeet

Traficomille ja myös Jäntereelle henkilökohtaisesti on hyvin tärkeää se, että heillä on Innofactorin kanssa jatkuva ja entisestään syvenevä kumppanuus. Koska yhteistyötä on tehty jo yli kymmenen vuoden ajan, on Innofactor oppinut tuntemaan Traficomin toimintaympäristön ja -tavat erittäin hyvin.

"He pystyvät palvelemaan meidän tarpeitamme erittäin hyvin ja jopa ennakoimaan niitä tarpeita, mitä meillä tulevaisuudessa on. Sen lisäksi me pysymme hyvin budjetissa ja aikataulussa. Tekijät ovat osaavia ja heillä on ilmiömäinen kyky adaptoitua sekä oppia uusia asioita", Jäntere kiittelee.

"Kun on yli 10 vuoden kokemus yhteisestä kehittämisestä ja ylläpidosta ja kumppani on luotettava sekä osaava, niin suosittelen ehdottomasti", Jäntere kiteyttää.

Suosittelija:

"Tekijät ovat osaavia ja heillä on ilmiömäinen kyky adaptoitua sekä oppia uusia asioita"

Kirsi Jäntere, teknologia- ja tietopalveluiden kehityspäällikkö, Traficom

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Traficom
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Katriina Laine, Sales Manager, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Sähköinen asiointi
sähköinen asiointipalvelu
palvelualusta
Digitalisaatio
sovellus- ja integraatioalusta

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia