Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Touring Cars – Tehoa myyntiin verkkopalvelu-uudistuksella

ReferenssiTouring Cars on Euroopan johtava matkailuautojen vuokrauspalvelu. Yritys on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja palvelutoiminnoistaan. Vuokrausasemia on 12 eri maassa ympäri Eurooppaa.

Yhteistyömme alkoi verkkosivuston ylläpidon myötä syksyllä 2018. Sivusto oli joutunut tietomurron kohteeksi, ja he tarvitsivat apua tilanteen korjaamiseen. Totesimme pian, että oli järkevämpää rakentaa kokonaan uusi verkkopalvelu kuin korjata vanhaa, joka ei moneltakaan osin ollut asiakasystävällinen.

Tiukasta aikataulusta huolimatta uusi touringcars.eu-verkkopalvelu julkaistiin ajallaan maaliskuussa 2019. Yhteistyömme jatkuu edelleen aktiivisena.

Tar­peet ja ta­voit­teet

Uudistuksen tavoitteena oli lisätä Touring Carsin myyntiä kehittämällä verkkopalvelun asiakaspolkua laadukkaammaksi sekä saada Touring Cars erottumaan edukseen kilpailijoistaan tuomalla esille heidän korkealaatuiset tuotteensa ja palvelunsa.

Verkkosivuston sisältöjä oli tarve selkiyttää ja jäsennellä paremmin, jotta se toimisi myyntikanavana tehokkaammin. Matkailuautojen varausjärjestelmä oli erillään verkkosivustosta, eikä markkinointitieto kulkenut järjestelmien välillä.

Uudistuksella oli kiire, sillä elettiin jo joulukuuta 2018 ja kiireisin myyntiaika sesonkiluonteisessa bisneksessä oli alkamassa maaliskuussa.

Rat­kai­sum­me

Löy­tö­ret­ki

Aloitimme uudistustyön Löytöretki-projektilla päästäksemme mahdollisimman nopeasti vauhtiin. Projektin tuotoksena oli priorisoitu työlista, jonka pohjalta varsinainen kehitystyö voitiin aloittaa. Etenimme ketterästi viikon kehityssprinteissä.

Verk­ko­si­vus­ton päi­vi­tys

Päivitimme Drupal 7 -sisällönhallintajärjestelmällä rakennetun verkkosivuston responsiiviseksi Drupal 8:an, jotta sen elinkaarta saatiin pidennettyä. Uudistimme myös sivuston käyttäjäkokemuksen. UX-designin perusperiaatteet ovat samat, kuin vanhalla sivustolla, mutta teimme sivustosta käyttäjäystävällisemmän ja skaalautuvan suunnittelun ansiosta helposti laajennettavan.

Uu­si va­raus­jär­jes­tel­mä

Rakensimme uuden matkailuautojen varausjärjestelmän, jonka yhdistimme verkkosivustoon, jotta palvelukokemus olisi saumaton. Integroimme varausjärjestelmään maksurajapinnan sekä toiminnanohjausjärjestelmän, josta haetaan tuotetiedot autoista ja matkakohteista.

Julkaisun jälkeen olemme muun muassa lisänneet varausjärjestelmään kirjautumis-toiminnallisuuden ja parantaneet hakukoneoptimointiin liittyviä toiminnallisuuksia.

Teknisenä ratkaisuna toimii Drupal 8 Commerce -moduuli ja käyttöliittymän osalta React.

Lop­pu­tu­los

Myynnin konversion kasvu 120 % rahassa mitattuna kävijämäärään suhteutettuna

Uuden responsiivisen verkkopalvelukokonaisuuden myötä Touring Cars pystyy tarjoamaan enemmän tietoa matkakohteistaan ja tuotteistaan asiakaspolun eri vaiheissa.

Sisältöjen päivitys verkkosivustolle sujuu helpommin. Asiakaspolku ja sisällöt toimivat selvästi tehokkaammin.

Suosittelija:

“Yhteistyö Druidin porukan kanssa on ollut avointa ja kommunikointi helppoa. Projektista päätettäessä epäilimme aikataulun realistisuutta ja olimme positiivisesti yllättyneitä, että annettu aikataulu piti lähes sataprosenttisesti. Olemme tottuneet siihen, että aikataulut monella muulla toimittajalla ovat hyvin suuntaa-antavia, mutta tällä kertaa homma meni liveksi kuten pitikin. Kehityssprinttien tehtävät toteutuivat lähes aina suunnitellusti. Tämän projektin jälkeen meillä on ollut jo kaksi uutta pienempää sivustoon liittyvää projektia, ja lisää on tulossa. Druideilla on hyvä tekemisen meininki!”

Veijo Tiitinen, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Druid Oy logo

Tiedot

Tilaaja: TC Vehicle Oy
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tomi Kettunen, 020 187 6605

Lisätietoja

Yritysprofiili Druid kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Auditointi
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

Open source
React
Drupal
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Digitaalinen käyttökokemus
Drupal Commerce
Digitaalinen asiakaskokemus

Siirry yrityksen profiiliin Druid kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Druid - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid - Muita referenssejä

Druid - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia