Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Touhulan virikkeellisen varhaiskasvatuksen taustalla toimiva rekrytointi ja henkilöstöhallinto

ReferenssiTouhulassa henkilöstöhallinto, rekrytointi ja palkanlaskenta hoidetaan Mepco HRM -järjestelmäkokonaisuudella. Uusimpana näistä käyttöön on otettu rekrytointityökalu Mepco Rekry, joka auttaa nopeasti kasvavaa yritystä vastaamaan resurssitarpeisiinsa.

Rekrytointi on Touhulassa iso osa HR-osaston arkea, sillä uusiin päiväkoteihin tarvitaan henkilökuntaa. Mepco Rekry -työkalu onkin Touhulassa ahkerassa käytössä päivittäin. Avoimet työpaikat julkaistaan järjestelmän avulla suoraan yrityksen omille verkkosivuille ja TE-keskuksen sivuille.

Kun Mepco on otettu käyttöön, Touhula kuului vielä Coronaria Group -konserniin. Siihen aikaan esimiehet julkaisivat rekrytointi-ilmoitukset manuaalisesti omilla tunnuksillaan TE-keskukseen ja saivat sitten työhakemukset omiin sähköposteihinsa.

"Rekrytointeja on meillä paljon ja Mepco Rekry auttaa hakemusten hallinnassa. Yhdelle rekrylle on mahdollista ottaa useampi käsittelijä, jotka pystyvät seuraamaan rekrytointien statusta reaaliajassa järjestelmästä", kertoo HR-asiantuntija Salme Horsma.

Touhulassa rekrytointiprosessi on tarkoin suunniteltu ja hoituu järjestelmän avulla jouhevasti alusta loppuun.

Mallipohjat nopeuttavat rekrytointia


Mepco rekrytointijärjestelmään on luotu valmiita mallipohjia eri tehtäviä varten. Esimerkiksi eri teemapäiväkoteihin haetaan hieman eri profiililla olevia työntekijöitä. Valmiit mallipohjat helpottavat esimiehiä työpaikkailmoitusten laatimisessa, kun rekrytoidaan työntekijöitä eri rooleihin.

"Järjestelmä helpottaa esimiehiä käsittelemään hakemuksia. Hakemukset tulevat rekrytointijärjestelmään, josta esimiehet saavat ilmoituksen sähköpostiinsa ja voivat käydä niitä läpi keskitetysti omaan aikatauluun sopivasti. Lisäksi valitun hakijan tiedot voidaan automaattisesti siirtää työsopimuspohjaan", Horsma kertoo.

Esimiehet ja työntekijät käyttävät Mepcon Web-työpöytää


Touhulassa Web-työpöytä on kentällä esimiesten ahkerassa käytössä. Työntekijät käyttävät myös Web-työpöytää muun muassa palkkalaskelmiensa ja omien tietojensa tarkasteluun. Lomien ja poissaolojen syöttäminen vaihtelee hieman toimipisteittäin, osassa yksiköissä esimiehet tekevät sen ja osassa henkilökunta itse.

"Suurin osa esimiehistä käyttää Mepcon Web-työpöytää, ja sitä kautta hoidetaan poissaolot, lomat ja työsopimukset. Tuntikortit ja Rekry ovat vielä Clientin puolella. Esimiehet ovat kokeneet hyväksi, että Web-työpöytään kirjautuminen ei vaadi enää Citrixiä ja on todella helppoa", Horsma kertoo.

Web-työpöytä sai erittäin positiivisen vastaanoton ja Salme Horsma kertookin olleensa jopa hieman yllättynyt siitä, kuinka hyvin se otettiin vastaan henkilökunnan keskuudessa.

"Muun muassa lomien syöttö ja hyväksyntä Web-työpöydän kautta on huikea parannus esimiesten arkeen", hän kertoo.

Web-työpöydän käyttöä on tarkoitus mahdollisesti laajentaa myös jatkossa.

"Aiomme ottaa selvää sopisiko Web-työpöydän rekrymoduuli meille, ja olemme kiinnostuneita myös Mepcon kurssi-ilmoittautumismahdollisuudesta. Tällä hetkellä kurssi-ilmoittautumisia käsitellään paljon, joten siihen etsimme ratkaisua", Horsma jatkaa.

"Hälytysraportit ovat aivan huippu juttu"


Touhulassa käytetään paljon Mepco HRM:n automaattisia hälytysraportteja, jotka ovat parametroitu siten, että kun jokin tietty toivottu ehto täyttyy, siitä lähtee raportti automaattisesti esimiehelle. Touhulassa hälytysraportteja käytetään paljon ja niitä lähetetään mm. seuraavista aiheista: määräaikaisuuden päättyminen, koeajan päättyminen, pitkät poissaolot ja syntymäpäivät.

"Hälytysraportit ovat kyllä aivan huippu juttu. Esimerkiksi varhaisessa puuttumisessa hälytykset sairaslomien määrästä on ihan ehdoton etu. Raportit helpottavat paljon esimiestyöskentelyä", Horsma kehuu.

Accountor HR Solutions kumppanina


"Accountor HR Solutions on ollut kumppanina todella hyvä. Olen ollut monissa palkanlaskenta- ja HR-järjestelmien käyttöönotoissa mukana matkan varrella ja sehän on aivan varma, että ei ole olemassa yhtään sellaista, missä ei mitään ongelmaa olisi. Mutta Mepcossa on niin paljon hyvää, että olemme kyllä olleet todella, todella tyytyväisiä", Horsma sanoo.
Suosittelija:

”Accountor HR Solutions on ollut kumppanina todella hyvä. Olen ollut monissa palkanlaskenta- ja HR-järjestelmien käyttöönotoissa mukana matkan varrella ja sehän on aivan varma, että ei ole olemassa yhtään sellaista, missä ei mitään ongelmaa olisi. Mutta Mepcossa on niin paljon hyvää, että olemme kyllä olleet todella, todella tyytyväisiä”, Horsma sanoo.

Salme Horsma, HR-asiantuntija, Touhula Varhaiskasvatus

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor HR Solutions Oy

Tiedot

Tilaaja: Touhula Varhaiskasvatus
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Accountor HR Solutions: Ari Honkaniemi, myyntipäällikkö, 0400 831 788, ari.honkaniemi(at)accountorhr.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Accountor HR Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
HR

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Mepco HRM
Mepco Palkat
Mepco Rekry
mepco pro
MepcoHRM
MepcoPro
rekrytointijärjestelmä
rekrytointi
henkilöstöhallintajärjestelmä
Henkilöstöhallinto
henkilöstöhallinta
palkka- ja henkilöstöhallinta
palkka- ja henkilöstöhallinto

Siirry yrityksen profiiliin Accountor HR Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor HR Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Accountor HR Solutions - Muita referenssejä

Accountor HR Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia