logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Toimiva IT takaa Vuokraturvan kilpailukyvyn

ReferenssiVuokraturva on kiinteistöalan markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä. Yrityksen nykyinen toiminta kehittyy Protien IT-palveluiden avulla vaivattomasti ja varmasti.

Vuokraturva on tuttu yhä useammalle suomalaiselle. Systemaattinen kenttätyö, määrätietoinen markkinointi ja tietotekniikan nykyaikainen soveltaminen ovat tehneet Vuokraturvasta entistä varteenotettavamman tekijän kiinteistömarkkinoilla. Vuokraturvan oleellisin kilpailuetu syntyy tiedon ja teknisten apuvälineiden hallinnasta.

”Työvälineiden käyttäminen ja asioiden päivittäminen pitää toimia saumattomasti ja paikkariippumattomasti,” sanoo Vuokraturvan toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola.

Hän kuvaa käytännön myyntityötä, johon liittyy nopeasti tapahtuva raportointi. Myyjillä on iPadit, joihin he päivittävät esittelyajat, myyntiraportit ja muut kalenterimerkinnät. Jokainen merkintä siirtyy reaaliaikaisesti toiminnanohjausjärjestelmään eikä kentältä saatu tieto vyöry toimistoon viiveellä.

”Vuokramaailma on vilkasta ja vauhdikasta, ja välityksessä on kova kilpailu,” Metsola kuvaa. Ala on myös hyvin keskittynyt, joten menestyäkseen on oltava tehokas. IT:n rooli on Metsolan mukaan ratkaisevassa asemassa. Vuokraturvan IT-ratkaisuista vastaa Protie.


Koneet voi vakioida, ihmistä ei

Vuokraturvan Protieltä saamat palvelut voi Metsolan mukaan jakaa kahteen: vakioituihin laitteisiin ja palvelimiin ja toisaalta avustavaan asiantuntijapalveluun. Sopimukseen kuuluvat laitteet vaihtelevat pöytäkoneista kentällä käytettäviin mobiililaitteisiin. Myös valtaosa servereistä on Protien saleissa. Omaa IT-henkilöstöä ei ole.

Metsolan mukaan vähintään yhtä tärkeä osuus palvelusopimuksessa on henkilökohtainen palvelu. Protien yhteyshenkilö käy noin kerran viikossa Vuokraturvan tiloissa ja opastaa erinäisissä it-haasteissa.

”Vaikka laitteet ovat kehittyneitä ja monipuolisia, ovat käyttäjät kuitenkin kaikki erilaisia. Se edellyttää myös ProDeskilta ominaisuuksia, joissa Protie on erityisen vahva, ” Metsola painottaa.

Yhteistyötä onkin jatkunut jo yli puolen vuosikymmentä. ”Protien asiantuntijat ovat oppineet tarpeemme ja he tuntevat käytäntömme vuosien ajalta.” Yhteistä kasvua

Vuokraturvan uusin brändilaajennus on Myyntiturva. Sen ideana on asunnon myyminen kiinteällä välityspalkkiolla.”Alaa matalamman välityspalkkion mahdollistaa tekniikan optimaalinen hyödyntäminen,” paljastaa Metsola.

Kasvu ja rohkeat laajennukset ovat osa Vuokraturvan strategiaa. Sen taustalla on vankka usko tiedon käsittelyn tehokkuuteen ja sen myötä muutosvoimaan. ”Homma on vielä aluillaan. Tulevina vuosina tavoitteemme on päästä paljon pidemmälle,” Metsola visioi.

Alun perin Vuokraturva ja Timo Metsola saivat kuulla Protiestä suosituksen kautta. Paikalle saapui silloin sitoutuneita nuoria miehiä. Poikkeuksellinen asenne ja lupaukset ovat pitäneet Protien kasvusta huolimatta,” Metsola kiittelee. Erityistä kiitosta saa Protien systemaattinen työtapa.


Vuokraturvan käytäviltä poimittua:

”Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Yhteyshenkilömme on aina toiminut mallikkaasti ja hihasta on saanut aina tarpeen tullessa ottaa kiinni.” - Jaana Enoranta, tiimin vetäjä

”Saamme yhteyshenkilöltämme aina hyvät ohjeistukset ja info toimii. Ei mitään valittamista.” - Jenni Luoto ja Hannariikka Kohtala, asiakaspalvelu

Vuokraturvalla on käytössään seuraavat Protien palvelut:
• Signature
• Premium Hosting
• ProBackup

Pinterest
Referenssin infoboxi
BLC Taito Oy

Tiedot

Tilaaja: Vuokraturva Oy
Ajankohta: 2009 -

Lisätietoja

Yritysprofiili BLC Taito kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin BLC Taito kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

BLC Taito - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

BLC Taito - Muita referenssejä

BLC Taito - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin BLC Taito kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kvanttiteknologian saloihin voi tutustua Quantum Explorations -näyttelyssä
Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia