Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toimitusjohtaja – Oletko Valmis Räjäyttämään Siilot Markkinointi- Ja Myyntijohdon Väliltä?

BloggausVaikka siilot tunnistetaan ongelmaksi monessa organisaatiossa, on niiden rikkominen yllättävän vaikeaa. Helposti käy niin, että häiriötilanteessa siilot tuppaavat jopa syvenemään, vaikka juuri silloin niiden purkaminen olisi tärkeämpää kuin koskaan.

Siiloista kohti markkinoinnin ja myynnin yhteispeliä

Organisaatioiden siiloutuminen on tunnistettu ongelmaksi jo pitkään. Eri osastot toteuttavat omaa aluettaan ja helpon yhteistyömallin löytäminen on haasteellista. Gartnerin tekemän tutkimuksen mukaan yritysten prioriteettina pitäisi olla myynnin ja markkinoinnin yhteispelin kehittäminen, jossa osastot jakavat saman vision sekä tavoitteet. Lisäksi tärkeänä nähtiin, että kommunikointi markkinointi- ja myyntijohdon välillä tulisi olla jouhevaa ja saumatonta.

Miten yhteispeliä käytännössä rakennetaan?

Tutkimuksessa tuotiin esiin hyviä periaatteita siitä, miten saadaan enemmän irti markkinoinnin ja myynnin yhteistyöstä. Periaatteet ja strategia täytyy kuitenkin viedä käytäntöön ja usein niiden jalkauttaminen on vaikeampi osuus. Myynti- ja markkinointijohdon välisen sisäisen viestinnän parantamiseen suosittelemme jalostamaan kontaktikantaa datapisteytyksen avulla ja integroimaan markkinointiautomaatio- ja CRM-ohjelmistot yhteen. Näin myynti pystyy reagoimaan nopeasti markkinoinnin eri mittareihin ja erottelemaan kontakteista ne, jotka ovat todennäköisimpiä ostajia. Kun markkinointi on tunnistanut potentiaaliset asiakkaat, osaa myynti lyödä suurimmat panokset oikeaan osoitteeseen. Parhaimmillaan tilanne johtaa siihen, että myynti pääsee keskustelemaan potentiaalisen asiakkaan kanssa suoraan siitä aiheesta mistä he ovat kiinnostuneita, ilman kylmäsoittelua. Tämänkaltaisessa hedelmällisessä yhteistyössä manuaalinen työ ja ajan hukkaaminen ovat minimoitu ja markkinoinnin mittarit kertovat, kuinka valmiita liidit ovat ostamaan palveluita.

Me autamme muutoksessa

Kun yritys on kasvu-uralla, niin myös organisaation ja kulttuurin pitäisi kehittyä mukana. Käytännössä moni yritys kompastelee kasvukivuissa tiedonkulun sekä prosessien kanssa, jolloin itse tekemisestä valuu hukkaan paljon energiaa ja aikaa. Me Zimplellä haluamme auttaa asiakkaidemme markkinointi- ja myyntijohtoa räjäyttämään olemassa olevia siiloja sekä virtaviivaistamaan viestintää sekä prosesseja tukemaan seuraavia kasvun askeleita.

Zimple Suomi Oy

Zimple suoraviivaistaa asiakkaidensa markkinointi- ja myyntijohdon yhteistyötä sekä tehostaa myynnin prosesseja ja kommunikaatiota moderneilla digitaalisilla ratkaisuilla. Zimple hyödyntää toiminnassaan ensisijaisesti Pipedrive CRM -järjestelmää myynnin johtamisen tehostamiseen ja SharpSpringia markkinointiautomaation toteuttamiseen.

Edellä mainittujen teknologioiden lisäksi Zimple rakentaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja mm. Google, Microsoft, M-Files, Vainu sekä Visma -ohjelmistorajapintojen välille.

Pinterest
Zimple Suomi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Zimple Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi

Omat tagit

Pipedrive
SharpSpring

Siirry yrityksen profiiliin Zimple Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zimple Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Zimple Suomi - Muita referenssejä

Zimple Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia