Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toiminnanohjausjärjestelmän on vastattava alan vaatimuksiin

Referenssi

Kokonaisvaltainen järjestelmä ja tuotteiden seurattavuus edellytyksinä elintarvikealalla

Vähittäiskauppaan ja teollisuuteen elintarvikkeita maahantuovalle, valmistavalle ja pakkaavalle Mauste-Sallinen Oy:lle on aina ollut tärkeää, että järjestelmät vastaavat alan asettamia vaatimuksia.

Kotimainen ja nykyaikainen toimija kriteereinä

Kardemummasta ja maustepippurista vuonna 1961 liikkeelle lähtenyt suomalainen perheyritys työllistää nykyään jo 60 henkeä ja on mausteiden lisäksi tunnettu muun muassa pähkinöistä, siemenistä ja kuivahedelmistä. Naantalissa sijaitseva Mauste-Sallinen on alansa suurin kotimainen toimija, jonka koko omistus ja toiminta ovat Suomessa. Mauste-Sallisen ja Oscarin yhteistyö alkoi vuonna 2012, ja käyttöönotto tehtiin keväällä 2013.

– Lähdimme hakemaan nykyaikaista ja kotimaista toimijaa, joka pystyisi tarjoamaan meille kokonaisvaltaisen, elintarvikealalle sopivan järjestelmän, kommentoi Mauste-Sallisen talouspäällikkö Markus Kauppila.

Oscar erottautui joustavuudellaan

Mauste-Sallisella on useita pääkäyttäjiä, jolloin voidaan taata toiminnanohjausjärjestelmän tuki yrityksen jokapäiväiseen toimintaan. Oscarin uusien ominaisuuksien käyttöönotosta ja talon sisäisestä koulutuksesta vastaavan Kauppilan mukaan järjestelmätoimittajan valinnan ratkaisi lopulta joustavuus. Viimeisellä kierroksella olleista kolmesta toimijasta Oscar pystyi vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla Mauste-Sallisen haasteisiin, ja erottautui joukosta ennen kaikkea joustavuudellaan.

Kauppila kuvailee oscarilaisia ketteriksi ja nykyaikaisiksi. – Oscar kehittää ja tuo jatkuvasti uusia ominaisuuksia palveluihinsa. He vastaavat haasteisiimme, ja ongelmiin löydetään aina ratkaisu, vaikka kyseessä olisi suurikin ongelma. Harva yhteistyökumppani pystyy vastaamaan näin yksilöityihin asiakkaan tarpeisiin.

Varastonhallinta isossa roolissa

Järjestelmäntoimittajaa valitessa yksi tärkeimmistä kriteereistä oli tuotteiden seurattavuus sekä mobiilikeräily, joka Mauste-Sallisella oli ollut jo vanhassa järjestelmässään. Tuhansia päivittäisiä keräilyrivejä kattavan varastonhallinnan lisäksi Mauste-Sallinen käyttää Oscarin toiminnanohjausjärjestelmää kokonaisvaltaisesti tilaus-toimitusketjun, tuotannonohjauksen sekä talouden hallinnassa. Yhteistyötä kehitetään jatkuvasti. Kauppilan mukaan seuraava suuri palvelukokonaisuuden käyttöönotto onkin mobiiliuden hyödyntäminen tuotannonohjauksessa. Työn alla on myös muita nykyisten toimintojen laajentamis- ja kehityshankkeita.

– Meillä on paraikaa työn alla mobiilipuolella rakentaa reaaliaikainen tuotannonkirjaus. Tämän jälkeen seuraavana tavoitteena on muun muassa laajentaa ostopuolen toimintoja, toteaa Kauppila loppuun.

Suosittelija:

Oscar kehittää ja tuo jatkuvasti uusia ominaisuuksia palveluihinsa. He vastaavat haasteisiimme, ja ongelmiin löydetään aina ratkaisu, vaikka kyseessä olisi suurikin ongelma. Harva yhteistyökumppani pystyy vastaamaan näin yksilöityihin asiakkaan tarpeisiin.

Markus Kauppila

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Vähittäiskauppaan ja teollisuuteen elintarvikkeita
Ajankohta: 2012 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Markus Kauppila

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Toiminnanohjaus
Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä
varastonhallinta
ERP
asiakaskokemus
Elintarviketeollisuus
Maahantuonti ja tukkukauppa
mobiilikeräily

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia