Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toiminnanohjausjärjestelmä helpottamaan arkea

Referenssi

Lähtökohta 

Saumaus & Saneeraus Ritala Oy lähestyi Kuukia alun perin tavoitteenaan saada helpommin hallittava pdf-pohja tehdyn työn merkitsemiseen ja hyväksyntään, mutta lopulta yhdessä todettiin, että tarve olisi isommalle harppaukselle digitaaliseen maailmaan. Yritys oli tavannut hoitaa työmaillaan tapahtuvan töiden seurannan ja kuittaukset sähköpostin liitetiedostona lähetettävien pdf-tiedostojen välityksellä. Tämä vaati paljon manuaalista työtä ja oli hidasta. Tiedon hallinta ja kokonaiskuvan hahmottaminen oli vaikeaa.

Ratkaisu 

Kuuki lähestyi ongelmaa keräämällä eri työvaiheiden tehtävät yhteen ja sai näin ymmärryksen ja kokonaiskuvan työmailla tapahtuvista prosesseista. Ratkaisuna rakennusyrityksen ongelmaan syntyi toiminnanohjausjärjestelmä, jossa hoituu nykyään liuta tehtäviä aina töiden suunnittelusta työmaiden kirjauksiin ja laskutukseen saakka. Nyt työaikaa on vapautunut tärkeämpiin tehtäviin, syntynyt data on tallessa ja kaikki hoituu yhden järjestelmän kautta.

Lue lisää

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kuuki logo

Tiedot

Tilaaja: Saumaus ja Saneeraus Ritala Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Kuuki kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Siirry yrityksen profiiliin Kuuki kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kuuki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kuuki - Muita referenssejä

Kuuki - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia