Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu nosti tehokkuuden uudelle tasolle

ReferenssiUudenmaan Kuljetuspalvelut Oy tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja kokonaisvaltaisia logistiikan ratkaisuja. Yrityksen monipuolisiin palveluihin kuuluvat mm. asennusnostopalvelut, vaihtolavakuljetukset, runkoliikennepalvelut sekä koulutuspalvelut. Yhtiöllä on paljon sekä henkilökuntaa että erilaisia ajoneuvoja. Jotta kokonaisuus toimisi saumattomasti yhteen ja olisi mahdollisimman tehokasta, Uudenmaan Kuljetuspalvelut otti käyttöön Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmän. Kokonaisvaltaisen järjestelmän hyödyt konkretisoituivat nopeasti.

Yksi toiminnanohjausjärjestelmä – monta palvelua samassa paketissa
Toimivalla ja tehokkaalla työnhallinnalla on kuljetuspalveluliiketoiminnassa erityisen suuri merkitys. Kun ajoneuvoja ja henkilökuntaa on paljon ja ne ovat jatkuvasti liikkeellä, on tärkeää pystyä pitämään kokonaisuus hallinnassa. Työvuorosuunnittelu, työajanseuranta, työajan raportointi, palkanlaskenta sekä ajoneuvojen paikannus ja ajopäiväkirja ovat toimintoja, jotka hyvin hoidettuna parantavat yrityksen tehokkuutta niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin.

Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy käytti aikaisemmin useampaa erillistä palvelua näiden tehtävien tuottamiseen. Erillisten ohjelmien integrointi toisiinsa aiheutti usein haasteita ja yhtiö päättikin panostaa moderniin toiminnanohjausjärjestelmään, josta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ja toiminnot samasta järjestelmästä.
”Erillisten palveluiden ja osakokonaisuuksien tarjoajia on paljon. Meille tuottaa erityistä hyötyä se, että saamme kaikki tarvitsemamme palvelut yhden ja saman järjestelmän kautta. Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa ja tehostaa niin työntekijöiden kuin yrityksen johdonkin arkea.”, sanoo Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy:n henkilöstöpäällikkö Jari Qvick.

Räätälöity kokonaisuus asiakkaan tarpeisiin
Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy:n tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisia logistisia ratkaisuja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Tästä samasta syystä se haluaa ohjata omaa toimintaansa järjestelmällä, joka on rakennettu huomioimaan juuri heidän yksilölliset tarpeensa.
Yhteistyö Maxtechin kanssa alkoi näiden tarpeiden kartoittamisella. Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy:lle räätälöitiin kokonaisuus, joka on vuosien varrella kasvanut ja kehittynyt suunniteltujen vaiheiden mukaisesti. Työvuorosuunnittelusta, työajanseurannasta ja ajoneuvojen paikannuksesta alkanut järjestelmäkehitys on jatkunut integrointeihin yrityksen taloushallinnon ja asiakkuudenhallinnan järjestelmiin.
”Järjestelmän jatkuva kehittäminen on meille tärkeää. Muita tekijöitä, joita arvostan ovat Maxtechin kokonaisvaltaisen järjestelmän helppokäyttöisyys ja soveltuvuus liikkuvan työn tekijöille, läpinäkyvyys sekä se, että voimme personoida käyttöliittymää eri työntekijöidemme tarpeisiin”, summaa Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy:n henkilöstöpäällikkö Jari Qvick.

Suosittelija:

Erillisten palveluiden ja osakokonaisuuksien tarjoajia on paljon. Meille tuottaa erityistä hyötyä se, että saamme kaikki tarvitsemamme palvelut yhden ja saman järjestelmän kautta. Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa ja tehostaa niin työntekijöiden kuin yrityksen johdonkin arkea.

Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy henkilöstöpäällikkö Jari Qvick

Pinterest
Referenssin infoboxi
Maxtech logo

Tiedot

Tilaaja: Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Maxtech kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Maxtech kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Maxtech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Maxtech - Muita referenssejä

Maxtech - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia