Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toiminnan pullonkaulat esiin!

Bloggaus

Yrityksen toiminnot on suunniteltu tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Suunnitelman perustana on ihannetilanne, jossa kaikki työntekijät, koneet ja laitteet toimivat niin kuin on suunniteltu. Hommat rullaavat hienosti, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja työntekijät tykkäävät. Ei ylitöitä ja tekemistä on riittävästi. Työvuoroissa on sopivasti tekijöitä, eri toiminnoissa sopivasti oikeita osaajia.

Ihannetilanne on utopiaa

Täydellisessä maailmassa on kiva olla ja nauttia. Todellisuus on toisenlainen, kuten me kaikki tiedämme. Maailma muuttuu, olosuhteet vaihtuvat. Osoittautuukin, että suunniteltu toivetila pysyy ehkä päiviä tai tunteja suunniteltuna optimina. Erilaiset poikkeamat aiheuttavat ongelmia, viivästyksiä, ylikuormaa ja vajaakäyttöä.

 

Näe tilanne ja reagoi

Työntekijä sairastuu tai joutuu auttamaan hankalaa asiakasta pitkään. Tilanne muuttuu ja alkaa aiheuttamaan poikkeamaa suunniteltuun. Simplean Visual Insights ‑näyttöjen avulla kaikille työntekijöille pystytään välittämään tästä tieto reaaliajassa. Työntekijät voivat näin auttaa toisiaan joustavasti.

Väreillä ja erilaisilla herätteillä varustetut Visual Insights ‑näytöt antavat nopean tilannekuvan ja kertovat myös sen, jos jokin työvaihe prosessissa ruuhkautuu. Muiden vaiheiden tekijät voivat tulla auttamaan ja suma saadaan purettua, aivan kuin ennen uittotyömaalla. Paperipuut huilaavat taas kohti sellutehdasta !

Mittaristot auttavat myös kertomaan, jos vaikkapa kauan odoteltu kriittinen komponentti on saapunut tai saapumassa varastoon. Kokoonpanijat osaavat oikeaan aikaan noutaa komponentit kokoonpanoon ja aikaa säästyy.

 

Suoraa kommunikaatiota

Invencon Simplean-ohjelmistoperhe sisältää mobiiliapin, jonka avulla voit viestiä työntekijöillesi suoraan matkapuhelimeen. Saat viestin perille kaikille yhdellä napinpainalluksella ja vastaukset näkyvät kootusti yhdessä näkymässä.

Sairastapauksissa sinua auttaa Tilannehuone-toiminto. Sijaista etsiessäsi saat puhelimessasi soitto- tai tekstiviestisovelluksen auki, ja voit suoraan soittaa tai laittaa tekstiviestin, joka on jo näppärästi esikirjoitettu soveltuvin tiedoin. Sijaisten lista muistaa, keitä olet tavoitellut. Voit siis rauhassa odotella vastausta viestiin, eikä sinun tarvitse erikseen muistaa esteestä ilmoittaneita työntekijöitä.

 

Ota yhteyttä niin pääset tutustumaan Simpleanin tarjoamiin toimintohin tarkemmin ja aloita ilmainen kokeilujakso.

Simplean tuo toimintoihisi reaaliaikaisuutta ja parantaa tuottavuutta. Pääset nopeasti poikkeamista normaaliin sujuvaan arkeen.

Lisätietoa:

Juha Jokitulppo

juha.jokitulppo@invenco.fi

Puh. 040–821 1645

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

tuotannon raportointi
Työvuorosuunniteluohjelma
Simplean

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia