Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TIVIA Uusimaan ERP Days tuo toiminnanohjausjärjestelmien toimittajat Helsinkiin

BloggausTIVIA Uusimaa järjestää syyskuussa Helsingissä ERP Days Helsinki -tapahtuman, joka kokoaa yhteen johtavat toiminnanohjausjärjestelmien toimittajat. Tilaisuus järjestetään pitkän iltapäivän mittaisena asiantuntijaseminaarina, jota johtaa Bo Hjort Christensen.

Helsingissä järjestettävä tilaisuus seuraa TIVIAn Norjan sisaryhdistyksen, Den Norske Dataforeningenin, järjestämää ERP 2023 -tilaisuutta. Norjassa toiminnanohjausjärjestelmiä on käyty läpi analyyttisesti jo neljännesvuosisadan ajan.

TIVIA Uusimaa kutsuu Suomeen mukautetun ERP Daysin osallistujiksi alan johtavia toimijoita. Heihin kuuluvat esimerkiksi SAPOracleMicrosoftOdooSalesforceVisma ja Lemonsoft.

Tilaisuuksia johtavalla Bo Hjort Christensenillä on pitkä ura Norjan BI Business Schoolissa, jossa hän toimii yliopistonlehtorina ja apulaisdekaanina. Hän yhdistää toiminnanohjausjärjestelmien suunnittelussa analyyttisen lähestymistavan soveltavan teorian elementteihin.

Bo Hjort Christensen

Bo Hjort Christensen on vetänyt Norjan ERP-tilaisuuksia jo neljännesvuosisadan ajan. Hänet tunnetaan alalla tinkimättömänä tuottavuutta ajavana guruna.

Konferenssi on suunnattu ennen kaikkea pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat perinteisesti kokeneet toiminnanohjausjärjestelmien rakentamisen olevan enemmän suurille yrityksille tarkoitettuja mammuttiprojekteja. Uusien pilvipalvelutekniikoiden myötä ERP:t ovat kuitenkin tulleet myös entistä pienempien yritysten saavutettaville.

Konferenssin osallistujat saavat käyttöönsä myös laajan materiaalipaketin, joka auttaa organisaatiota toiminnanohjausjärjestelmäprojektin suunnittelussa ja tarjouspyynnön muodostamisessa. Materiaalipaketissa on mukana kaikkien konferenssissa mukana olevien toimittajien järjestelmien kuvaus, poimintoja sektorikohtaisista niche-järjestelmistä ja edistynyt RFI+:ksi kutsuttava malli tarjouspyynnön pohjaksi.

”Uskomme, että ERP-järjestelmät ovat kriittisesti tärkeä osa järjestelmäympäristöä. Toiminnanohjaus asettaa viime kädessä tärkeitä lähtökohtia sekä prosessien parantamiselle, arvoketjun vuorovaikutukselle sekä myös kasvulle ja liiketoiminnan kehittämiselle kotimaassa ja ulkomailla.”, kommentoi TIVIA Uusimaan varapuheenjohtaja Ossi Mäntylahti ja jatkaa ”Toivomme tilaisuuteen laajaa osanottoa. Syksyllä on hyvä aika kickstartata tehokkuutta toiminnanohjaukseen”.

Teksti: Ossi Mäntylahti

Kuva: Den Norske Dataforening

ERP Days Helsinki 2023 

Aihe: PK-yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän hankinta – mitä tulee ottaa huomioon, mitä maksaa ja miten välttää suurimmat riskit 

Kohderyhmä: Yrityspäättäjät, jotka suunnittelevat toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa vuoden 2023 lopussa tai 2024 alussa 

Milloin: tiistaina 5.9.2023 kello 10.30–17.00 

Missä: Valo Work -toimistohotellin konferenssikeskus, Mannerheimintie 109, Helsinki 

Järjestäjä: TIVIA Uusimaa 

Yhteyshenkilö: TIVIA Uusimaan vpj Ossi Mäntylahti, ossi.mantylahti(at)tiviauusimaa.fi, 050 554 3586 

Tapahtumasivu avataan pian - seuraa tiedotusta!

Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.


2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70


TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.


TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia