Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TITAN Electronics USB over IP keskittimet

BloggausUSB:n jakaminen Ethernetin ja Internetin kautta: AnyplaceUSB antaa mahdollisuuden jakaa kytkettyjä USB-laitteita useille tietokoneille minkä tahansa verkon kautta mukaan lukien Ethernet, WAN, VLAN, VPN ja Internet. AnyplaceUSB-keskittimet tukevat laajaa valikoimaa USB-laitteita kuten tulostimia, web-kameroita, sormenjälkilukijoita, skannereita, viivakoodilukijoita, dataloggereita, henkilökorttilukijoita, suojausdongeleita, skannereita, kiintolevyjä ja flash-asemia, sarjasovittimia, puhelimia, tabletteja ja monia muita laitteita.

Käytä USB-laitteita Wi-Fin kautta: Ei ole tarvetta muuttaa olemassa olevia verkkoasetuksia, jotta käyttäjät voivat jakaa uuden USB-laitteen. Sitä voidaan käyttää langattomasti toimiston pöytätietokoneista ja kannettavista tietokoneista. Jaa vain tulostin, skanneri tai muu USB-laite yhdessä tietokoneessa ja kaikki verkon käyttäjät voivat käyttää sitä ikään kuin se olisi kytkettynä tietokoneeseensa.

Optimoi dataliikenne: USB-Ethernet Connector -liikenteen pakkausvaihtoehdolla voi parantaa merkittävästi siirtonopeutta ja kaistanleveyden käyttöä. Tämä vaihtoehto on erityisen hyödyllinen sellaisten laitteiden kanssa, jotka yleensä siirtävät tietoja pakkaamattomassa muodossa.

Pidä tiedot turvassa: Salasanan valtuutus ja liikenteen salaus tietoturvaa sekä turvallisuutta varten.

Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme: https://kauppa.timeless.fi/products/TITAN-USB-over-IP-keskittimet-c132148502

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Omat tagit

TITAN Electronics
USB over IP
USB keskitin

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia