Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tilistar Oy laskee yli 30 työehtosopimusta kattavan asiakaskunnan palkat Mepcolla

ReferenssiUseiden eri toimialojen palkanlaskentaa hoitava Tilistar Oy tarvitsi tuekseen joustavan palkanlaskentajärjestelmän, joka soveltuu usean eri työehtosopimuksen mukaiseen palkanlaskentaan. Tilistarissa alettiin käyttää Mepco-palkanlaskentajärjestelmää keväällä 2012.

"Aikaisempi järjestelmä oli hyvä mutta kankea ja vanhanaikainen. Meille oli tulossa kevään aikana todella suuri uusi asiakas, mikä käynnisti tarpeen uudelle palkanlaskentaohjelmistolle. Emme olisi pystyneet tekemään vanhaan järjestelmäämme sellaisia liittymiä, jotka Mepco mahdollisti. Se oli sellainen hyvä ajankohta vaihtaa palkanlaskentajärjestelmää, vaikka sitä oltiin jo aiemminkin suunniteltu", Liiketoimintajohtaja Miia Pajuoja Tilistar Oy:stä kertoo.

Nykypäivänä Tilistarilla on käytössään palkanlaskentaohjelmiston lisäksi myös Mepcon HR-, Web-työpöytä- ja Kirjaamo-moduulit, joista Kirjaamo on otettu vasta hiljattain käyttöön.

Nykyaikaisuus ja helppokäyttöisyys ratkaisivat ohjelmiston valinnan


Tilistarissa kartoitettiin eri vaihtoehtoja silloiselle järjestelmälle, ja vaihtoehtoja oli tasan kaksi: joko jäädään nykyiseen tai otetaan käyttöön Mepco. Syy siihen oli yksiselitteisesti se, että Mepco oli kartoituksen perusteella modernein ja käyttäjäystävällisin järjestelmä markkinoilla.

"Mepcolla pystytään tekemään liittymiä itse suhteellisen helposti ja raportointi on monipuolista. Nämä ominaisuudet vakuuttivat", Pajuoja kertoo.

Käyttöönotto sujui vaivattomasti


Mepcoon siirryttiin asteittain. Ensin siirrettiin yksi asiakas vanhasta uuteen järjestelmään ja sen jälkeen pari asiakasta lisää ja niin edelleen.

"Juuri hyvien liittymien avulla asiakkaat saatiin siirrettyä sujuvasti vanhasta järjestelmästä Mepcoon. Liittymiä rakennettiin monia, jotta saatiin kaikki tarvittavat tiedot siirtymään, mutta liittymät osoittautuivat todella käteviksi. Tulin itse kesken käyttöönoton äitiyslomalta ja otin tämän uuden suuren asiakkuuden vastuulleni. Mielestäni siirto ja käyttöönotto menivät yllättävän helposti," Pajuoja sanoo.

Mepco helpottaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan työtä


Tilistarilla on erikokoisia asiakkaita ja Pajuoja pitääkin tärkeänä, että Mepcolla voidaan hoitaa sekä pienet että suuret asiakkaat. Tärkeää on myös se, että ohjelmisto helpottaa sekä yrityksen omaa että asiakkaan arkea.

Pajuoja kertoo, että ohjelmisto nopeuttaa palkanlaskennan prosessia, jolloin palkanlaskijat pystyvät paremmin keskittymään asiakashuolenpitoon. Mepcossa massatoiminnot ja ajojonot ovat todella hyviä, ja ne tuovat tehokkuutta työhömme. Lisäksi uudet palkanlaskijat omaksuvat Mepcon käytön nopeasti.

"Web-työpöytä puolestaan on todella hyvä kanava asiakkaille. Lisäksi web-puoli kehittyy koko ajan paremmaksi. Siellä tiedot päivittyvät kumpaankin suuntaan niin henkilöstöhallinnon kuin palkanlaskennankin osalta. Tämä helpottaa asiakkaan arkea, kun hänen ei tarvitse ilmoittaa moneen paikkaan tietojaan. Web-työpöydästä on molemminpuolinen hyöty, kun asiakkaat pystyvät toimittamaan sitä kautta tietoja ja käsin naputtelu jää vähemmälle", Pajuoja jatkaa.

Asiakkailta on myös tullut hyvää palautetta Web-työpöydästä. Sitä pidetään helppokäyttöisenä ja ulkoasultaan selkeänä. Tavoitteena on jatkuvasti laajentaa Web-työpöydän käyttöä asiakkaiden keskuudessa.

Käyttötuesta saa aina avun tarvittaessa


Tilistarissa ei uusien toiminnallisuuksien käyttöönotossa jäädä yksin, vaan konsultit ja asiakastuki auttavat.

"Käyttötuki on aivan loistava, sieltä saa aina nopeasti avun. Tuessa on selvästi asiantuntevat henkilöt töissä – siellä kyllä osataan hommat. Ja sama pätee konsultteihin. Olen ollut todella tyytyväinen yhteistyöhön Accountor HR Solutionsin kanssa", Pajuoja kehuu.

Kouluarvosanaksi Mepco saa 9


"Kyllä Mepco on ehdottomasti ykkönen, kun kokemusta muistakin järjestelmistä on", Pajuoja sanoo.

"Myös palkanlaskijamme ovat pitäneet ohjelmasta. Vaikka muutosvastarintaa olikin aluksi, niin nyt viimeisetkin ovat sitä mieltä, että Mepco on ehdottomasti parempi järjestelmä kuin edellinen", hän jatkaa.

Miia Pajuoja suosittelisi Mepcoa myös muille saman alan toimijoille, koska se on nykyaikainen ja monipuolinen.

Suosittelija:

"Kyllä Mepco on ehdottomasti ykkönen, kun kokemusta muistakin järjestelmistä on", Pajuoja sanoo. "Myös palkanlaskijamme ovat pitäneet ohjelmasta. Vaikka muutosvastarintaa olikin aluksi, niin nyt viimeisetkin ovat sitä mieltä, että Mepco on ehdottomasti parempi järjestelmä kuin edellinen", hän jatkaa. Miia Pajuoja suosittelisi Mepcoa myös muille saman alan toimijoille, koska se on nykyaikainen ja monipuolinen.

Miia Pajuoja, liiketoimintajohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor HR Solutions Oy

Tiedot

Tilaaja: Tilistar Oy
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Matti Kettunen, myyntipäällikkö, p. 040 503 3536, matti.kettunen(@)accountorhr.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Accountor HR Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
HR

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Master Data MDM
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

palkanlaskentajärjestelmä
Palkanlaskenta
palkka- ja henkilöstöhallinto
palkka- ja henkilöstöhallinta
Henkilöstöhallinto
henkilöstöhallintajärjestelmä
matka- ja kululasku
matka- ja kuluhallinta
Matkalaskut
Matkalaskuohjelma

Siirry yrityksen profiiliin Accountor HR Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor HR Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Accountor HR Solutions - Muita referenssejä

Accountor HR Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia