Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tilasovite - räätälöity verkkopalvelu toimitilojen tarjoajille

ReferenssiSuomen Tiloja.fi Oy on toimitila- ja kiinteistömarkkinointiin erikoistunut markkinointiviestintätoimisto, joka mm. ylläpitää Tiloja.fi -toimitilaportaalia ja tarjoaa monipuolisia markkinoinnin palveluita suurille kiinteistösijoittajille. 

Saimme tehtäväksi suunnitella ja toteuttaa yrityksen palvelutarjontaan uuden, Tilasovite-nimisen tuotteen. Tilasovite on työkalu jonka avulla nykyaikaiselle WordPress-toteutetulle verkkosivulle voidaan tuoda automaattisesti päivittyvä listaus asiakkaan kulloinkin tarjolla olevista toimitiloista. Tilalistalta voi edelleen avata kunkin vuokrattavan tai myytävän tilan ilmoituksen. Tilailmoitus sisältää mm. kuvia ja pohjakuvia, kohteen sijaintitiedot ja yhteydenottolomakkeen. Suomen Tiloja.fi Oy  tuottaa Tilasovitteen datan omista tietojärjestelmistään ja tiedot päivittyvät tuotteeseen käytännössä reaaliajassa. 

Tilasovite on otettavissa helposti käyttöön. Käyttöliittymässä molempien osioiden ulkoasu on muokattavissa emosivuston kanssa yhteneväksi. Käyttäjä näkee graafiset muutokset reaaliajassa ja täsmälleen sen näköisenä kuin loppukäyttäjä. Toteutuksessa on otettu huomioon myös erilaiset sisältöeditorit. Tilasovitteen voi toteuttaa Gutenberg-lohkona tai muissa editoreissa, kuten esimerkiksi Elementorissa, lyhytkoodin avulla. Samaa ohjelmaa käytetään hallintapaneelissa ja sivustolla, joka säästää työaikaa ja estää virheitä. Lopputulos on käyttöliittymältään nopea ja siten 

selaaminen on sujuvaa.

Tilasovitteen merkitys asiakkaalle on huomattava. Asiakkaalla on jo aiemmin ollut käytössä vastaavan tyyppinen virtuaalitoteutus, mutta nyt yritys pystyy tarjoamaan asiakkailleen WordPress-toteutuksissa vaihtoehtona myös natiivikomponentin. Toteutustavalla on ennen kaikkea SEO-näkökulmasta tarkasteltuna huomattava merkitys.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Avoin.Systems Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Tiloja.fi Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Avoin.Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

WordPress

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems - Muita referenssejä

Avoin.Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia